Davayı gün boyu takip etti

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sincan’da görülen 15 Temmuz Akıncı Üssü Davası’na katıldı.

20 Aralık 2018 Perşembe 18:17
Davayı gün boyu takip etti

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sincan’da görülen 15 Temmuz Akıncı Üssü Davası’na katıldı. Şehit yakını ve gazi avukatlarından Fatih Atalay’la birlikte gün boyu duruşmaları takip eden Kavuncu, “15 Temmuz’da hainlere geçit vermeyen kahraman milletimiz, bundan sonra da hiçbir vatan, millet, bayrak ve devlet düşmanına geçit vermeyecektir.” dedi.

Mürted üssünden havalanarak Ankara’yı kan gölüne çeviren hainlerle birlikte, Kayseri, Konya ve Adana üslerinden darbeye destek veren 469 hainin yargılandığı Sincan 4. Ağır Ceza Mahkeme Salonu’nda görülen Akıncı davasında, şehit yakınları ve gazileri yalnız bırakmayan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu,  hainlerin en ağır cezaları alacağından hiç kimsenin şüphe duymaması gerektiğini söyledi.

Sanıkların ilk savunmaları ve çapraz sorgularının yapıldığı duruşmada, müşteki ve sanıkların da dinlendiğini kaydeden Kavuncu, “Millet adına davaların takipçisiyiz. O karanlık gecede canlarını ortaya koyan yiğit kardeşlerimizin ve ailelerinin yanındayız. Müşteki ve tanıkların dinlendiği davanın bir sonraki aşaması, savcının esas hakkındaki mütalaasını vermesi, ardından da son savunmalarla birlikte karar aşaması gerçekleşecek. Adaletin yerini bulacağına yürekten inandığımız kararla birlikte, hainler en ağır cezayla karşı karşıya kalacaktır.” diye konuştu.

“Şehitlerimiz için Allah’tan rahmet, gazilerimize de hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” diyen Kavuncu, davaların takibini yapmaya devam edeceklerini, milletin kahraman evlatlarının yanında durup, hainlere hiçbir ortam ve şartta geçit vermeyeceklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 20.12.2018 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yakup daday 2018-12-21 03:42:39

kavuncu güldürmesin adamı dava takip eder tabi böylelikle ulusal basına çıkacak.reklam yapacak.çorum da fabrikalar kapanıyor haberi var mı?

Avatar
Talha Uğurluel 2018-12-21 19:54:19

2016 da Talha Uğurlueli Çoruma kim getirdi acaba
bu çiçeği veren kim bilen tanıyan varmı

https://www.hitittv.com/kyk-nin-davetlisi-olarak-corum-a-gelen-tarihci-yazar-talha-ugurluel-benim-tarihim-kutsal-emanetleri-anlatti-21299.html