Davete icabete teşekkür

Belediye Başkanı Gül, muhtarlarla buluşarak talep ve önerilerini dinledi.

13 Eylül 2018 Perşembe 22:29
Davete icabete teşekkür

Belediye Başkanı Zeki Gül, düzenlenen programda merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sorunları, yapılan işlerin takibi ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Belediye hizmetlerinin vatandaşlara ulaşmasında muhtarların kilit öneme sahip olduğunu belirten Gül, "Bir yerde yardıma muhtaç bir vatandaşımız varsa bundan öncelikle muhtarımızın haberi oluyor. Muhtar mahallesinin her sokağında kim ne durumda, neye ihtiyacı var nereye ne yapılması gerekiyor bu konuları en iyi bilen kişi. Bu sebeple muhtarlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. Mahallemizde yapılan, yapılması gereken çalışmalarla ilgili istişare ediyoruz. Muhtarlarımızın bilgi ve tecrübelerini önemsiyoruz. Davetimize icabet ederek yapacağımız çalışmalara önerileriyle katkı sağlayan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Mahalle muhtarları, mahallelerine yapılacak hizmet için kendilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını vurgulayarak yapılan alt yapı, üst yapı gibi hizmetler ve sosyal hizmetler için Gül'e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 14.09.2018 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165