Dermatologlar toplandı

Uzman Hekimler Komisyonu Koordinasyon Toplantısı’nda dermatologlar bir araya geldi.

02 Şubat 2015 Pazartesi 10:41
 Dermatologlar toplandı


Uzman Hekimler Komisyonu Koordinasyon Toplantısı’nda dermatologlar bir araya geldi.

Uzman Hekimler Komisyonu, uzman hekimleri bir araya getirmeyi amaçlayan koordinasyon toplantılarının ilkini dermatolog hekimler için gerçekleştirdi.


Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak ve Uzman Hekimler Komisyonu Başkanı Dr. Selim Asarcıklıoğlu ile komisyon yönetimini oluşturan Dr. Murat Çağlar ve Dr. Nurullah Yılmaz'ın ev sahibi olarak hazır bulunduğu toplantıya, ilçe devlet hastanesi, özel hastane ve Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan dermatolog hekimler katıldı.


Hekimler arasında iletişimi artırma ve deontolojik dayanışmayı güçlendirme amacıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Uzman Hekimler Komisyonu Başkanı Dr. Selim Asarcıklıoğlu, "Hekimler arası iletişimi güçlendirme amacıyla planladığımız organizasyon, burada oluşan samimi ortam ve beraberinde gelişen iletişim ile hedefine ulaşmış oldu" dedi.


Diğer branştaki hekimler için de 2 haftada bir düzenli olarak koordinasyon toplantılarının gerçekleştirileceğini dile getiren Dr. Selim Asarcıklıoğlu,  emeği geçen herkese ve katılımları için tüm meslektaşlarıma teşekkür etti.




Son Güncelleme: 02.02.2015 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.