Deva'dan vekillere çağrı

Deva Partisi İl yöneticileri eylemci işçilerle görüşerek, iktidar milletvekillerini sorunun çözüm ortağı olmaları için göreve davet etti.

17 Aralık 2020 Perşembe 18:30
Deva'dan vekillere çağrı

Deva Partisi İl yöneticileri Ekmekçioğlu Metal’de haksız ve hukuksuz şekilde işten çıkarıldıklarını iddia eden eylemci işçilerle görüşerek, iktidar milletvekillerini sorunun çözüm ortağı olmaları için göreve davet etti.

Deva Partisi’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Çorum'da faaliyet gösteren Ekmekçioğulları Metal firmasında anayasal hak olan sendika faaliyetleri sebebiyle iş akdi feshedilen işçiler ile Deva Partisi Çorum İl Yönetimi olarak bugün bir araya geldik. İşçi arkadaşlarımızdan olayın oluşumu, talep ve temennilerini dinledik. Anayasal bir hak olan sendika üyesi olmanın engellenmesinin hukuk düzeninde yeri olmadığını dile getirdik. Daha önce defalarca dile getirdiğimiz gibi biz her zaman Çorum'un Çorumlunun yanındayız. Hiçbir Çorumlu işverenin sıkıntıya girmesini istemeyiz, istihdama katkı sağlayan herkesin öncelikle yardımcısı ve destekçisi bizleriz. İşçisiz işveren, işverensiz işçi olmaz. Özellikle bu konu Çorumlu olarak ortak paydamız. Ancak hiçbir işçi arkadaşımızın, Pandeminin ortasında, işe son verme yasağının bulunduğu bu dönemde ve kış ortasında işsiz kalmasına razı olamayız. Bizler bu sürecin tüm Çorumlu işveren ve işçilere örnek olacak şekilde aklı-selim ve uzlaşı ile çözüleceğine inanıyoruz. İktidar partisinin vekillerinin devreye girmesini ve çözüm ortağı olmalarını talep ederiz. Birlikte olursak bizler ve tüm Çorum'un kazanacağını düşünmekteyiz.”

Son Güncelleme: 17.12.2020 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dürüst 2020-12-17 21:17:41

Vatandaşta sana çağrı yapıyor, siyonist yahudiye uşaklık yapma.

Avatar
musi 2020-12-17 21:20:05

15 TEMMUZ da nerede idin ?

Avatar
Dürüst musi 2020-12-18 13:57:24

Eş başkanlığı bırak. Fetonun dediklerini yapmayı da bırak ondan sonra çık halkın karşısına eyyyyy ............