Devletimiz bizi ortada bırakmadı

Çorum’da özel bir şirkette çalışan ve yurt dışı görevi için Cezayir’e giden Çorumlu Abdülkadir Sucu,

11 Nisan 2020 Cumartesi 21:24
Devletimiz bizi ortada bırakmadı

Çorum’da özel bir şirkette çalışan ve yurt dışı görevi için Cezayir’e giden Çorumlu Abdülkadir Sucu, melleketine devletin vatandaşına özel sağladığı imkânlarla dönebildi.

Yaklaşık iki aydır Cezayir’de görevi gereği bulunan Sucu, koronavirüs salgınından dolayı uçak seferleri durdurulduğu için dönememişti.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşını oralarda bırakmadı, biraz gecikmeli olarak ta olsa alıp Türkiye’ye getirdi. Kırklareli’de 15 gün misafir edilen hemşehrimiz Abdülkadir Sucu, devlet tarafından misafir edildikleri yerde ‘Bir dediğimiz iki edilmedi. Sonra da özel otobüslerle hiç bir ücret talep edilmeden herkes yaşadığı şehre gönderildi. Çorum’da evimde ikinci karantina süresinin bitmesini bekliyorum.” dedi.

Sucu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin büyüklüğünü ve vatandaşına verdiği değeri şu mesajla anlattı: “Karantinadan tahliye edilirken otobüsler ayarlanmış (ücretsiz). Bizim aracımız Ankara-Çorum-Erzincan ve Sivas’a gidecekti. Ancak Van yolcusu da vardı. Otobüs Sivas sonrası acil dönüş yapacak ve ertesi günkü tahliyeleri taşıyacaktı. Vanlı vatandaş ben nasıl giderim diyerek mağdur olduğunu ifade etti ve otobüse binmedi. Aracını değiştirerek kendisini Ankara’ya yazdırdı. Velhasıl yola çıktık, yolda şoför Sivas UMKE görevlisi tarafından arandı ve sizi bekliyoruz Van'a gidecek yolcuyu biz ileteceğiz. Büyük Türkiye Devleti halkını yarıda bırakmaz, aç koymaz. Kurtuluş Savaşı’nda arpa çorbası karşılığında canını verenlerin torunlarını kimse açlıkla korkutamaz, haysiyetini satın alamaz. Rızkı veren Allah'tır.”

Son Güncelleme: 13.04.2020 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Bolat 2020-04-13 18:47:26

Allah devletimize milletimize zeval vermesin Bu bizim güçlü devlet olduğumuzun göstergesidir.Turkiye artık eski Türkiye değil