Dijital Öğrenme Fırsatları

Çorum Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü, Hürriyet İlkokulu Konferans Salonu’nda...

16 Mart 2015 Pazartesi 19:49
 Dijital Öğrenme Fırsatları


Çorum Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü, Hürriyet İlkokulu Konferans Salonu’nda ‘Dijital Öğrenme ve Öğrenme Fırsatlarına Erişim Semineri’ düzenledi.


Hayat Boyu Öğrenme konusunda yetişkinlerin farkındalık ve kültürünü arttırmak, özellikle temel becerilerinin geliştirilmesi yoluyla yetişkinlerin yeterliliklerini geliştirmek, yetişkinler için daha esnek ve kolay bir yol olan uzaktan öğrenme yöntemiyle Hayat Boyu Öğrenme fırsatlarına erişimlerini arttırmak amacıyla Avrupa Komisyonu Eğitim ve Kültür Genel Müdürlüğü tarafından 2014-2015 Yetişkin Eğitimi Avrupa Gündemi Uygulaması başlığı altında desteklenen Türkiye Yetişkin Öğrenme Gündemi Uygulamaları kapsamında gerçekleşen seminere, Milli Eğitim Şube Müdürü Erhan Yaşar, Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi Eğitim Uzmanı Ömer Sesveren, Kişisel Gelişim Uzmanı Nebahat Parlak, Halk eğitim Merkezi Müdürü Yasin Yetim Hürriyet İlkokulu Müdürü Vahap Söylemez’in yanı sıra usta öğreticiler, öğretmenler, veliler  ve kursiyerlere katıldı.


Eğitim Uzmanı Ömer Sesveren ve Kişisel Gelişim Uzmanı Nebahat Parlak’ın verdiği seminerde;  öğrenmenin öneminden bahsedildi. Bilişim teknolojisinin insan hayatındaki önemi ve getirdiği kolaylıklar, teknolojik araçların insan hayatına etkisi, teknolojinin hem zamandan hem de bilgiye ulaşmada getirdiği kolaylıklar ve geleceği planlamada teknolojinin yararları özetlendi.


Seminer katılım belge töreni ile sona erdi.



Son Güncelleme: 16.03.2015 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.