Diriliş Başkanları yeni yönetimini belirledi

Diriliş Başkanları Derneği Çorum İl Başkanlığı üyelerinin katılımı ile ilk olağan seçimlerini yaparak Dernek Başkanlığı ve Yönetimini belirledi.

18 Aralık 2016 Pazar 18:19
Diriliş Başkanları yeni yönetimini belirledi

Diriliş Başkanları Derneği Çorum İl Başkanlığı  üyelerinin katılımı ile ilk olağan seçimlerini yaparak Dernek Başkanlığı ve Yönetimini belirledi.

Yapılan seçimlere Diriliş Başkanları Genel merkez yöneticisi ve Derneğin Çorum İli kurucu başkanı ve halen Diriliş Başkanları Derneği Genel başkan yardımcısı Adem Yücel, İl başkanı Fuat Aykaç ile  İlçe Dernek Başkanları ve yöneticileri de katıldı.

Mahmut Şahinbaş başkanlığında Divan’ın teşekkül etmesinden sonra İstiklal Marşı ve gündemin okunmasıyla  seçim başladı. Kurulda  Eski İl başkanı Fuat Aykaç ve Kurucu Başkan Adem Yücel’in konuşmalarının ardından, seçimlere tek başkan adayı olarak giren Halil Kurt, oy birliği ile Diriliş Başkanları Derneği yeni başkanı oldu.

Yönetim Kurulum listesi ve Yedek üyeler de olduğu gibi kabul edilerek Dernek Kurulu tarafından seçildi. 

Seçimin ardından kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Halil Kurt, herkese katılım ve destekleri için teşekkür ettikten sonra, "Bizim için böyle kutlu ve önemli bir güne Kayseri de gerçekleşen Hain ve alçakça saldırının gölgesinin düşmesini istemezdik. Tüm şehitlerimize rahmet, yakınlarına Başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza Acil şifalar ve ailelerine de sabır temenni ediyorum. Bu Alçakça saldırılar Dirilişimizin ve yürüyüşümüzün önüne geçemeyecektir. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 18.12.2016 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.