Diyanet’ten skandal olaya açıklama

Sözde tarikat lideri Eyüp Fatih Ş.'nin (58), çocuk istismarı iddiasıyla tutuklanması ile ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan açıklama geldi.

03 Eylül 2020 Perşembe 17:38
Diyanet’ten skandal olaya açıklama

Fatih Nurullah takma adlı sözde tarikat lideri Eyüp Fatih Ş.'nin (58), çocuk istismarı iddiasıyla tutuklanması ile ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan açıklama geldi.

İşte o açıklama:

Allah'ın bizlere en değerli emaneti olan çocuklarımız, güvenli ve huzurlu bir ortamda büyümeyi, her türlü ihmal ve istismardan korunmayı hak etmektedir. Bu nedenle çocuk istismarıyla, masum yavrularımıza uzanan şeref yoksunu, hain ve zalim ellerle mücadele etmek hepimizin vazgeçilmez görevidir.

İlim ve irfan ile alakası olmadığı halde, kendilerine menfaat devşiren din istismarcılarına karşı da aziz milletimizi bir defa daha uyarıyoruz. Hem dini duygu ve değerlerimizin hem de gözbebeğimiz olan çocuklarımızın istismara karşı korunması için herkesi sorumluluk almaya davet ediyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahattin 2020-09-03 22:02:53

Bu iş zıvanadan çıktı. Diyanetin daha aktif olması lazım. Piyasada patlamaya hazır çok fazla oluşum var. Dinin içini boşalttıkça boşalttılar. Böyle giderse dinin bu toplumda hiçbir karşılığı kalmayacak. Sivil toplum birşeyler yapamaz mı onlarda vekil olma derdinde maalisef.