Dodurga İmam Hatip Ortaokulu’nda Konser

Dodurga İmam Hatip Ortaokulu’nda GRUP ASİST TİLA tarafından konser etkinliği düzenlendi. Performansları ile büyük beğeni kazanan grup, dinleyicilere eğlenceli anlar yaşattı.

15 Nisan 2016 Cuma 14:49
 Dodurga İmam Hatip Ortaokulu’nda Konser


Dodurga İmam Hatip Ortaokulu’nda GRUP ASİST TİLA  tarafından  konser etkinliği düzenlendi. Performansları ile büyük beğeni kazanan grup, dinleyicilere eğlenceli anlar yaşattı.

Okul müdürü Faruk Şireci, yoğun ders programlarından başarıyla çıkan öğrencilerin stres atmasını sağlamak adına  destek verdi.


Okulun bahçesinde sahne alan gruba Din Kültürü Öğretmeni Mehmet Akif Arklan’ ın eşlik etmesi dinleyicilere ayrı bir keyif yaşattı.Konser sonunda grup ayakta alkışlayan öğrenciler müzisyenlerle adeta fotoğraf çekinme yarışına girdi. Müzisyenler öğrencilere yıl sonu için tekrar konser sözü verdi.

Etkinlik sonunda başta İlçe Milli Eğitim Müdürü olmak üzere, okul idaresi,öğretmenler, öğrenciler ve veliler GRUP ASİST TİLA ‘ya teşekkürlerini iletti. 

Son Güncelleme: 15.04.2016 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2016-04-15 20:08:46

bütün millet müzikli programları iptal ediyor. sizin konser vermeniz ve basınla paylaşmanız iyi olmamış