Dodurga’da seçime yurt dışından gözlemci

Çorum’un Dodurga ilçesinde Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için amacıyla Çekya ve Norveç’ten iki gözlemcinin geldiği bildirildi.

28 Mayıs 2023 Pazar 14:13
Dodurga’da seçime yurt dışından gözlemci

Çorum’un Dodurga ilçesinde Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için amacıyla Çekya ve  Norveç’ten iki gözlemcinin geldiği bildirildi.

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, sosyal medya hesabından ‘Demokrasi…’başlığı ile paylaşım yaparak, “Dodurga’ya Çekya’dan Marcel Bednar ve  Norveç’ten Andrea Marrçia ilçemizdeki  seçimi takip için ‘Gözlemci’ olarak geldiler. Biz onların ilçelerine gidebilir miyiz? acaba?” diye sordu.

Son Güncelleme: 28.05.2023 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sen once torenlere katil Dodurga Belediye Baskani 2023-05-28 14:24:23

Mustafa Aydin senin once Cekya ve Norvec'teki insanlar gibi olman lazim. Bir de ilcede duzenlenen milli bayramlara katilman lazim. 29 ekim, 23 nisan, 19 mayislarda goremiyoz seni torenlerde, bi karin agrin var ama neyse...