‘Dodurgalıyım’ diyen herkes...

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, 'Dodurgalıyım' diyen herkese bir çağrıda bulundu.

12 Mayıs 2020 Salı 10:11
‘Dodurgalıyım’ diyen herkes...

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçeyi 2023 vizyonuna uygun hale getirmek için hiç durmadan çalıştıklarını söyledi.

31 Mart seçimlerinden bugüne kadar gece gündüz demeden Dodurga’nın her alanda gelişimi ve değişimi için çalıştıklarını belirten Aydın, “Hoşgörünün, paylaşımın, dostluğun ve kardeşliğin üst seviyede olduğu Anadolu’nun en şirin yerleşim yerlerinden olan bu güzel ilçeye ne kadar hizmet etsek azdır” dedi.

Hiç kimseyi ötekileştirmeden, merkez-kırsal ayrımı yapmadan ilçenin her noktasına aynı seviyede hizmet götürdüklerini belirten Aydın, “Sabahın ilk ışıklarıyla mesaimize başlayarak geç saatlere kadar hiç durmadan çalıştık. Sürekli sahada halkımızla iç içe olmaya özen gösterdik. Gönüllere dokunmayı, yüreklerde iz bırakmayı kendimize prensip edindik” dedi.

Dodurga’yı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmaya kararlı olduklarının altını çizen Aydın, “Çünkü bizler çalışmayı seven, şehit kanlarıyla sulanmış vatan topraklarına hizmet etmeyi kendine şiar edinmiş insanlarız. Yorulma ve dinlenme bilmeden, gece gündüz demeden milletimize en güzel hizmetlerin gelmesi için halkımızla el ele vererek modern, nezih ve kaliteli yarınlara el birliğiyle ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Esentepe Mahallesi 2. etap TOKİ 60 evler civarındaki tüm su şebekesini yenilemeye başladıklarını bildiren Aydın, “İlçemizde doğalgaz çalışmalarında kazılan ve bozulan yolları tekrar asfalt ve kilitparke taşı yapmadan önce 2 nci etap TOKİ 60 evler civarındaki tüm su şebekesi çalışmalarımıza başladık. Biz ilçemiz için üzerimize düşenin en güzelini yaptığımıza inanıyoruz. İlçemiz için herkes konuşmaktan ziyade üzerine düşeni yaparsa daha verimli olunacağına inanıyorum” dedi.

‘Dodurgalıyım’ diyen herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini isteyen Aydın, "Bizler İlçemizde ne yapmamız gereken işleri biliyoruz ve bu zamana kadarda yaptığımıza inanıyoruz. İlçe dışında yaşayan ve ben Dodurgalıyım diyen herkesin konuşmaktan ziyade elini taşın altına koyup, bazı sorumlulukları alması gerektiğine inanıyoruz.  Bizler dedikodulara kulağımızı tıkayıp, Dodurga’ya daha fazla hizmetin hesabını yapıyoruz” dedi.

Hakkında yapılan göndermelere kulak asmadığını vurgulayan Aydın, şöyle devam etti; “Birileri gibi laf değil hizmet yapıyoruz. Amacımız bireysel değil, güç birliği içerisinde çalışmaktır. Birlikten kuvvet doğar. Bizim derdimiz tüketmek değil üretmek, bizim bu sorumluluğu almamızdaki sebep oyunbozanlık değil, birlik ve beraberlik içinde iş yapmaktır, üretmektir”

Son Güncelleme: 14.05.2020 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
komik 2020-05-12 10:18:35

Haberdeki ilk fotoğrafı değiştirin.Bir de Anasayfaya koymuşssunuz marifet gibi...