‘Doğalgaza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz’

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Alaca ilçesinin doğalgaza kavuşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

17 Aralık 2016 Cumartesi 16:06
‘Doğalgaza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz’

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Alaca ilçesinin doğalgaza kavuşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Eyvaz, BOTAŞ tarafından test çalışmalarının tamamlandığını belirterek, ilçe halkının uzun süredir beklediği doğalgaza kavuştuğunu ifade etti.


Doğalgazın ilçelerine kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden ve bunun halkı büyük sevince boğduğunu kaydeden Başkan Eyvaz, "Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde ilçemizin doğalgaza kavuşması halkımızın elini ısıttığı gibi kalbini de ısıtmıştır" dedi.


Doğalgazın evlere bağlantıların yapıldığını ve kullanıma başladığını aktaran Başkan Eyvaz, "Doğalgazın Alaca'ya kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak, dönemin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Çorum Milletvekillerimiz Salim Uslu, Çorumgaz AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Genel Müdür Kasım Kahraman BOTAŞ yetkililerine, emeği geçen Milletvekillerimiz ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Doğalgazın ilçeye kazandırılması sürecinde kendilerine büyük destek veren Alaca halkına da teşekkür eden Başkan Eyvaz, "Özellikle vatandaşlarımız doğalgazın ilçemize kazandırılması sürecinde yapılan bütün çağrılara anında karşılık vermiş, abone taleplerini kısa süre içerisinde yerine getirmişlerdir. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Alacalı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Doğalgaz ilçemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 17.12.2016 22:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alacali... 2016-12-17 22:57:16

Şu an Alacada tek bir konutta dahi dogalgaz yoktur..