Doğalgaza POS’lu kampanya

Osmancık’ta devam eden doğalgaz kampanyası için Belediye tarafından seyyar poslu kampanya çalışmaları başlatıldı.

09 Ekim 2013 Çarşamba 20:25
 Doğalgaza POS’lu kampanya


Osmancık’ta devam eden doğalgaz kampanyası için Belediye tarafından seyyar poslu kampanya çalışmaları başlatıldı. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı'nın talimatı ile belediye görevlileri, esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek doğalgaz kampanyasına kredi kartı ile abone çalışmaları yürütüyor.

Osmancık Belediyesi’nde yapılan açıklamaya göre, Osmancık'ta doğalgaz kampanyası için çalışmalar sürüyor. İlçeye doğalgazın gelmesi konusunda çalışmalarla ilgili olarak apartman yöneticileri ile toplantı düzenleyerek bilgiler veren Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, doğalgazın ilçeye gelmesi konusunda tereddüt olmadığının altını çizdi.


Bayram sonrası hat geliyor

Doğalgaz konusunu katıldığı toplantılar, açılış ve nikah törenlerinde gündemde tutan Başkan Yazıcı, apartman yöneticileri ile de bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler sundu. İlçedeki apartmanların yöneticileri ile toplantı yapan Başkan Yazıcı, doğalgaz konusunda abonelik çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Başkan Yazıcı, ilçeye doğalgaz kazandırılması için başlatılan kampanyaya Osmancık halkının sahip çıktığını ve desteklerini esirgemeyeceğini bildirdi. İlçeye doğalgazın kazandırılması konusunda bir tereddüt olmadığını ifade eden Başkan Yazıcı, Kurban Bayramı sonrasında Çorumgaz A.Ş. tarafından şehir merkezinde belirlenen bölgelerde doğalgaz şebeke hatlarının döşeneceğini açıkladı.


‘Kampanyayı vatandaşımızın ayağına taşıyoruz’

Başkan Yazıcı,doğalgaz konusunda Halk Bankası Özel İdare hesabına abone olunduğunu hatırlatarak, “Belediye olarak tüm bankalarda hesaplar açtık. Vatandaşlarımız diğer bankalara da kendi isimlerine belediyemiz hesabına abone olabilirler. Daha sonra bizler  bu hesaplardaki ödemeleri Halk Bankası İl Özel İdaresi hesabına aktaracağız. Ayrıca yine Halk Bankası tarafından sağlanan seyyar pos cihazları ile esnafımızı dükkalarında ziyaret ederek abone olmalarını sağlıyoruz. Kredi kartı ile yerinde çekim yaparak kampanyayı vatandaşlarımızın ayağına taşıyoruz.” dedi.

Başkan Yazıcı, Belediye Zabıta Müdürlüğü’nde de seyyar pos cihazlarının kurulduğunu ve 24 saat bu birimden kredi kartı ile abone olunabileceğini kaydetti. Başkan Yazıcı, ayrıca kredi kartı ile abone olmak isteyen vatandaşların Belediye’ye bilgi vermeleri halinde seyyar pos cihazlarının yönlendirilebileceğini de dile getirdi.



Son Güncelleme: 09.10.2013 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.