Doğum günü ve karne kutlaması

Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklar için Doğum Günü ve yarıyıl karne kutlama programı düzenlendi.

20 Ocak 2017 Cuma 20:11
Doğum günü ve karne kutlaması

Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklar için Doğum Günü ve yarıyıl karne kutlama programı düzenlendi.


Vali Necmeddin Kılıç’ın eşi Necmiye Kılıç’ın öncülüğünde gerçekleşen doğum günü kutlamaları Öğretmen Evi’nde gerçekleştirildi.


Çorum Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda koruma ve bakım altında bulunan çocuklar için düzenlenen  ‘Karne Programı’  İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Emniyet Müdürünün eşi Fatma Kolcu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, Kuruluş Müdürü Sümeyra Pehlivan ve Sevgi Evlerinde çalışan  personelin katılımıyla yapıldı.



Sevgi Evlerinde eğitimine devam eden çocuklardan başarılı olanlara hediyeleri verildi. İl Müdürü Yahya Çoban, başarıya giden yolda çalışmanın ve inanmanın önemini vurgulayarak çocukları tebrik etti. Çoban, tatili iyi değerlendirmelerini, bol bol kitap okumalarını, iyice dinlenmelerini ve 2. Döneme daha zinde ve motive olmuş şekilde başlamalarını tavsiye etti.


Konuşmaların ardından tüm çocuklara misafir katılımcılar tarafından karne hediyeleri verildi.


Programa Ocak Ayı içerisinde doğan çocukların doğum günleri münasebetiyle misafirler eşliğinde pasta kesimi ile devam edildi. Çocukların doyasıya eğlendiği müzikli eğlence sonrasında program sonlandırıldı.


Son Güncelleme: 20.01.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165