Dolu dolu 19 Mayıs

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorum'da da bir dizi etkinliklerle kutlanıyor.

19 Mayıs 2022 Perşembe 00:23
Dolu dolu 19 Mayıs

19 Mayıs AtatürkAnma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorum'da da bir dizi etkinliklerle kutlanıyor.

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

orum Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Çorum'da 19 Mayıs kutlamaları gençlik yürüyüşü ile başlıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda bugün saat 1.00'da Hürriyet Meydanı'ndan başlayacak olan yürüyüş Atatürk Anıtı'nda tamamlanacak.

GENÇLİK ŞÖLENİ

Saat 10.30'da Kadeş Barış Meydanı'nda gençlik şenliği gerçekleştirilecek. Bando eşliğinde saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak.

Vali Mustafa Çiftçi halkın ve gençlerin bayramını kutlayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü günün anlam ve önemini belirten konuşma yapacak. Şiirler okunacak, judo ve tekvando branşında sporcular gösteri yapacak. Belediye Bandosu ve Mehteran Takımı konser verecek. Hitit Üniversitesi Cimnastik Grubu gösteri yapacak. Gençlik haftasında yapılan şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri dağıtılacak. Hasan Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halkoyunları Ekibi sahne alacak. Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi müzik dinletisi sunacak..

FENER ALAYI

Akşam saat 20.10'da fener alayı düzenlenecek. Fener alayı Atatürk Anıtı önünde başlayıp Saat Kulesi turu ve Kadeş Meydanı ile noktalanacak. Programa Motocros takımı eşlik edecek.

Son Güncelleme: 19.05.2022 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.