Dönüşüm sonrası asfalt

Çorum Belediyesi Ölçek ve Çamdeğirmeni Sokak'ta asfalt serimi yapıyor.

17 Temmuz 2019 Çarşamba 09:46
Dönüşüm sonrası asfalt

Dönüşüm sonrası asfalt

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentsel dönüşümün olduğu bölgelerde yeni açılan yollarda asfalt serimi çalışması yapıyor.

Yapılan açıklamaya göre, Özellikle yeni yerleşim alanlarında ulaşımın daha konforlu olması, yolların yaya ve araç trafiğine daha uygun bir hale getirilmesi için çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyesi, Çamdeğirmeni ve Ölçek Sokaklar’da asfalt serimi çalışmalarına başladı.

Şehirde ulaşım imkanlarını daha konforlu hale getirmek istediklerini ve vatandaşlardan gelen asfat taleplerini yerine getirdiklerini bildiren Başkan Dr. Halil İbrahim Aşgın, yaptığı açıklamada şöyle dedi;“Kentsel dönüşümün yapılacağı, yeni yaşam alanların oluşacağı bölgelerde yeni yol açma çalışmalarına devam ediyoruz. Bu bölgelerin bazılarında yeni yollar açtık. Şimdi de asfalt çalışmalarımız başladı.  Çorum sürekli büyüyen ve yeni yaşam alanlarının oluştuğu bir şehir. Biz de belediye olarak yeni oluşan yaşam alanlarının alt ve üst yapı çalışmalarını bir bütün olarak yapıyoruz. Ölçek 7. Sokak ve Çamdeğirmeni 9. Sokaklarda geçtiğimiz yıllarda açılan yeni yolların asfaltlama işlemine başladık. Hemşehrilerimizin rahat ve huzuru için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalar yapıyor. Bu hafta ekiplerimiz, Ulukavak Mahallemizde yoğun bir şekilde çalışacaklar. Gelecek haftadan itibaren de Bahçelievler Mahallemizde asfalt serimi ve diğer yapısal çalışmalara devam edecekler. Plan dahilinde sezon içerisinde tüm mahallelerimizde asfalt çalışmalarını gerçekleştireceğiz”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.