Dostları Necati Hayran’ı unutmadı

ÇESOB eski Başkanlarından Necati Hayran, aramızdan ayrılışının 8. ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı.

28 Kasım 2016 Pazartesi 15:08
Dostları Necati Hayran’ı unutmadı


ÇESOB eski Başkanlarından Necati Hayran, aramızdan ayrılışının 8. ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı.

28 Kasım 2008 tarihinde makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden ÇESOB eski Başkanı Necati Hayran için Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) ve Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından anma programı düzenlendi.

Merhum Necati Hayran’ın Ulu Mezar’da bulunan kabri başında gerçekleştirilen anmada Kuran-ı Kerim okutulurken, anmaya ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, ÇESOB Genel Sekreteri Yakup Arslan, Oda Yönetim Kurulu üyeleri, merhumun yakın akraba ve dostları ile çok sayıda sanayi esnafı katıldı.


Okunan Kuran-ı Kerim’in ardından ise Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun ve merhumun yakınları tarafından Hayran’ın kabrine karanfiller bırakıldı.

  

Son Güncelleme: 28.11.2016 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165