DSİ’nin parası değil, vicdanı yok

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiher, ilçe merkezinden geçen derelerin ıslahı konusunda çalışma yapılmamasını sert bir dille eleştirdi.

06 Şubat 2020 Perşembe 15:33
DSİ’nin parası değil, vicdanı yok

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiher, Sungurlu şehir merkezinden geçen derelerin ıslahı konusunda uzun yıllardır somut adım atılamamasına tepki gösterdi.

DSİ'nin parası yokmuş! Bence vicdanı yok...’ diyen Şahiner, “Yılan hikayesine dönen ve maalesef her konuda cezalandırılan Sungurlu'mun dere ıslahı neden yapılmıyor? Burada olabilecek bir sel taşkında can veya mal kaybı yaşanırsa bunun hesabını kim verecek? Bu sene de kendi imkânlarımızla derelerimizin ıslah çalışmasını yaptık. Takdiri siz değerli kamuoyuna bırakıyorum.”dedi.

Bilindiği üzere Sungurlu şehir merkezinden meskun mahalden geçen Diçayı ve Budaközü Deresi yoğun yağışlarda taşkın tehlikesi yaşatıyor. Sungurlu halkı yağışlı havalarda derelerin taşma riskine karşı tedirginlik yaşarken, bölgedeki dereler 6 yılı aşkın süredir ıslah edilmeyi bekliyor.

Son Güncelleme: 06.02.2020 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165