Dualarla uğurlandı

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nde Planlama Şube Müdürü olarak görev yaparken geçirdiği trafik kazasında hayatını...

25 Eylül 2013 Çarşamba 13:42
 Dualarla uğurlandı


Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nde Planlama Şube Müdürü olarak görev yaparken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın teyzesinin oğlu Engin Ateş’in cenazesi bugün Ulu Camii’den kaldırıldı.

Hatırlanacağı üzere
Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait resmi araç, Kastamonu'dan İnebolu istikametine giderken, Çatalzeytin ilçesinden Kastamonu şehir merkezine gelmekte olan otomobille Devrekani kavşağında çarpıştı. Feci kazada Orman Bölge Müdürlüğü Planlama Şube Müdürü hemşehrimiz Engin Ateş hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Kazanın duyulmasıyla birlikte Planlama Şube Müdürü Engin Ateş'in görev yaptığı Orman Bölge Müdürlüğü’ne ve evine ateş düştü.

Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Engin Ateş'in cenazesi öğleden sonra hastane morgundan alınarak tören için Orman Bölge Müdürlüğü önüne getirildi. Buradaki programa Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk ile çok sayıda kurum çalışanı katıldı. Cenaze daha sonra Çorum’a gönderildi.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ulu Camii’de kılınan cenaze namazının ardından merkeze bağlı Sazdeğirmeni köyüne götürüldü.

Cenazeye Vali Sabri Başköy, Orman Genel Müdür Vekili Recep Kaşan, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nden merhumun çalışma arkadaşları katıldı.

Hbercim 19, merhuma Allah’tan rahmet, sevenleri ve yakınlarına başsağlığı diler.







Son Güncelleme: 25.09.2013 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.