Dünya beşten büyüktür

Akıncılar Derneği Başkanı Mustafa Necati Çağdaş, Türkiye'nin hamlelerinin Amerika'yı kudurttuğunu söyledi.

12 Ağustos 2018 Pazar 20:31
Dünya beşten büyüktür

Akıncılar Derneği Başkanı Mustafa Necati Çağdaş, Türkiye’nin yeni bir küresel saldırı ve kuşatmaya karşı karşıya kaldığını belirterek, “Dünya beşten büyüktür” dedi.

Çağdaş, ekonomik saldırılarla ülkenin dize getirilmeye çalışıldığını, One Minute başlayan sürecin Orta Dogu ve Suriye politikaları ile devam ettiğini, yeni sistem değişikliğine gidildiğini, Türkiye, İran ve Rusya ile ticaretin kendi para birimleri ile yapılmasının Amerika’yı kudurttuğunu ifade ederek, şöyle dedi;  “Ülkemiz yeni bir küresel saldırı ve kuşatmayla karşı karşıyadır. 15 Temmuz ve öncesi operasyonlarla herhangi bir sonuç elde edemeyen Amerika, doların yükseltilmesi ve ekonomik yaptırımlarla hükümeti ve Başkan Erdoğan´ı dize getirmeye çalışmaktadır.

Öne sürülen gerekçelerin hiçbirisinin reel karşılığı yoktur. “One Minute” ile başlayan süreç; Ortadoğu ve Suriye politikalarının değiştirilmesi yönünde atılan adımlar, Türkiye´de ilk defa küresel güçlerin kontrolü dışında sistem değişikliğine gidilmesi, İran, Rusya ve Türkiye arasında ticaretin kendi para birimleri üzerinden yapılmaya başlanması, Amerika ve müttefiklerini adeta kudurtmuş ve çılgına çevirmiştir.

İran´a uygulanacak olan ambargonun Türkiye tarafından reddedilmesi Amerikan Emperyalizmi´ne bu güne kadar verilen belki de en anlamlı tepki olmuştur.

Türkiye bu duruşu ile başta ABD ve müttefikleri olmak üzere tüm dünyada küresel güçler tarafından kontrol altında tutulan ülkelere örnek teşkil etmekte, dolar imparatorluğunu ve küresel emperyalizmi sarsmaktadır.

Ülkemizde doların hızla yükselmesinin yasal ve yasadışı küresel sermayenin piyasadan dolar toplaması operasyonlarıyla gerçekleştirildiğini hepimiz biliyoruz.

Allah´a hamd ediyoruz ki küresel güçlere direnen bir siyasi irade var. Şimdi bizlere düşen bu siyasi iradenin yanında durmak ve sorumluluk almaktır. Eğer bu süreçte hep birlikte dik durmayı başarabilirsek belki de ülkemizin bağımsızlığına doğru giden yolu da açmış olacağız.

Elbette bu süreç zorlu ve sıkıntılı olacaktır. Çocuklarımız, gelecek nesillerimiz için tüm bu zorlukları göğüslemeyi göze alabilmeliyiz.

Özellikle bu ekonomik kuşatma sürecinde hükümetin destek verdiği/büyüttüğü sermaye çevrelerine büyük iş düşmektedir. Fedakarlık yapma ve taşın altına elini koyma sırası onlara gelmiştir. İşçinin, köylünün, memurun, küçük esnafın fedakarlığı bu sürecin aşılmasına yetmeyecektir. Hükümet sermaye çevrelerine yönelik yaptırımlar uygulamalıdır. Kendi milletvekili ve bakanlarından başlamak üzere, lüks ve israftan kaçınma kampanyaları başlatmalı, halktan beklenen fedakarlığı hükümet önce kendi bünyesinde göstermelidir.

Türkiye´nin tek başına bu zorlu süreci aşması kolay olmayacaktır. Rahmetli Erbakan hocamızın İslam Birliği fikrinin hayata geçirilmesinin tam vaktidir. Başkan Erdoğan´ın bu süreci başlatabilecek, irade ve güvene sahip olduğunu düşünüyor, bu yönde adımlar atılmasını bekliyoruz.

Akıncılar Hareketi olarak; başta Amerika ve müttefiklerinden gelecek ülkemize yönelik tüm kuşatma ve operasyonlara karşı Başkan Erdoğan ve hükümetin yanında “amasız” olarak duracağımızı üzerimize hangi sorumluluk düşerse, yerine getirmekte tereddüt etmeyeceğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz.

Dünya beşten büyüktür.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turan 2018-08-12 22:45:02

Dolarda 5 ten büyük 7 olduğu söyleniyor ne yapacağız şimdi. Yani dolar dünya demekmiş. Boş palavra sıkmak değil senin gibi.

Avatar
ÇORUMLU 2018-08-13 15:05:55

Söylendi o. Bizi bu tekrara düşmeler mahvetti. Onarıcı-yapıcı cümleler kurun artık. söylemi bırakın eyleme geçin artık. battı insanlar battı. boş beleş söylemler nereye kadar?!! faaliyet? icraat?

Avatar
sukut 2018-08-13 10:13:19

mevzu vatansa gerisi teferruattır bu zalim saldırıya hep birlikte direceğiz