Dünyanın merkezi Çorum’a davet

Vali Mustafa Çiftçi, Ankara ziyaretinde yüksek yargı mensuplarını Çorum'a davet etti.

06 Eylül 2019 Cuma 22:36
Dünyanın merkezi Çorum’a davet

Vali Mustafa Çiftçi bugün Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk ziyaretini Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan’a yapan Vali Çiftçi, Çorum’dan Gazi Üniversitesi Hastanesine sevk edilen hastaların problemlerinin çözülmesinde verdiği katkıya teşekkür etti.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özen’i ziyaret eden Çiftçi, “Geçen yıl göreve yeni atanmam nedeniyle 1 yıl kayıt dondurduğum fakülteme, bu yıl Dekanımızın da teşvikiyle çalışma azmi ve şevkiyle dopdolu olarak başlıyorum inşallah.” dedi.

Başkent ziyaretlerini Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Başsavcı Vekili Halil Adıgüzel TBMM’den tanıdığı Orhan Gültekin’le sürdürerek maziye ait günleri yad ettiklerini ve kendilerini Dünyanın Merkezi Çorum’a davet ettiğini aktaran Çiftçi, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’i de  ziyaret etti.

Vali Çiftçi, Yargıtay Başkanı’na Çorum davetinde bulunduğunu, karşılığında ilimize bir program düzenleneceği cevabını aldığını sözlerine ekledi.

Vali Çiftçi, bugün son ziyaretini, Aksaray/Gülağaç Kaymakamlığında halef-selef olduğu Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’a yaptı.

Son Güncelleme: 09.09.2019 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sağlıkçı 2019-09-07 08:56:59

Adam kayırmanın, torpilin merkezi Dünyanın değil..