Dursunoğlu veda etti

KOSGEB İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, Hitit Üniversitesi...

26 Temmuz 2015 Pazar 17:21
 Dursunoğlu veda etti


KOSGEB İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a veda ziyaretinde bulundu.


Kurumlar arasında yakalanan büyük sinerji ile kısa sürede büyük işler başarılarak pek çok yol kat edildiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, KOSGEB’in sağladığı büyük destekler beraberinde Çorum’a katma değeri yüksek çalışmalar yapıldığını belirterek, imkanlar için teşekkür etti.


‘Bir bürokratımızdan ayrılmanın burukluğu beraberinde Sayın Dursunoğlu’nu yeni görevine uğurlamanın da mutluluğunu yaşıyoruz’ diyen Rektör Prof. Dr. Alkan, Dursunoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.


Görevde bulunduğu süre içerisinde kurumlar arasında keyif verici güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Dursunoğlu da, KOSGEB’e karşı olumlu tutumları ve iş birliklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ederek, Üniversitemizle olan irtibatının devam edeceğini sözlerine ekledi.




Son Güncelleme: 26.07.2015 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.