Duygulandıran diyalog

Türkiye'de orman yangınları ile mücadeleye tam destek veren Azerbaycan'ın üst düzey bir yetkilisi ile büyükelçimiz arasında geçen diyaloğ duygulandırdı.

05 Ağustos 2021 Perşembe 13:45
Duygulandıran diyalog

Dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın Türkiye’de meydana gelen orman yangınlarına desteği devam ederken, Azerbaycan'ın üst düzey bir yetkilisi ile büyükelçimiz arasında yaşanan diyaloğ duygulandırdı..

Azerbaycan’ın Türkiye Cumhuriyeti  Büyükelçisi hemşehrimiz Doç. Dr. Cahit Bağcı, ülkemizde yaşanan yangınla mücadeleye hava ve kara desteği sağlayan Azerbaycan’ın üst düzey bir yetkilisi ile arasında geçen bir diyaloğu paylaştı.

Duygulandıran diyalogta ta şu ifadeler yer aldı: “Azerbaycan’ın ülkemizdeki orman yangınlarına desteğinin koordinasyonu için günlerdir konuştuğum üst düzey bir yetkili teşekkürüm sonrası söylediği sadece bir kelimeyle: “BORCUMUZDUR” Oldu. Ne demek istediğini çok iyi anladık. Dostluğumuz kavi, birliğimiz daim olsun."

ÇORUM’DA SEVGİ SELİ İLE KARŞILANMIŞLARDI

Öte yandan Türkiye'nin farklı noktalarında çıkan orman yangınlarıyla mücadeleye destek için Azerbaycan'dan 41'i itfaiye aracı olmak üzere toplam 55 araçla gelen 306 kişilik ekip, Çorum'dan geçiş yaparken sevgi seliyle karşılaşmış, çok kısa süre mola veren destek ekibine kumanya ikram edilmişti. 

Son Güncelleme: 05.08.2021 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gerçek çorumlu 2021-08-06 21:44:21

diyalog gerçekten duygulandırıyor.Ancak büyükelçi olarak atanan zatı görünce duygu muygu kalmıyor. Hiçbirşeyde liyakat kalmadı.Eskiden bir dışişleri kültürü vardı.Büyükelçiler Çok iyi uluslararası ilişkiler eğitimi almış yıllarını dışişlerine vermiş kişiler arasından seçilirlerdi.Şimdi geldiğimiz noktaya bak. Siyasi olan siyasette bir başarısı olmasa bile atanabiliyor yazık.