Duygulandıran tabela

Tunceli’de şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman’ın ismi parka verilirken, parka asılan görsel herkesi duygulandırıyor.

19 Temmuz 2019 Cuma 14:21
Duygulandıran tabela

Tunceli’de düşen helikopterde şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman’ın ismi, şehit olduktan 2 ay sonra Ovacık İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yaptırılan parka verildi.

Serkan Şansever imzalı habere göre, şehidimizin isminin yer aldığı tabelaya, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde PKK’lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden kardeşlerden Ayaz Güloğlu ile çektiği fotoğraf da basıldı.

Şehit Karaman’ın, Ovacık ilçesinde görev yaptığı sırada küçük Ayaz ile çektiği fotoğrafı tabelada görenler duygulanıyor. İlçede şehit Karaman ve küçük Ayaz’dan geriye parktaki tabelada yer alan fotoğraf kaldı.
“Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman Çocuk Oyun Parkı” yazısının bulunduğu tabelada, Karaman’ın Güloğlu ile çektiği fotoğrafın yanı sıra Türk bayrağı da yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.