Eğitim çalışmalarını yerinde inceledi

Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ilçeleri ziyaret ederek eğitim çalışmalarını yerinde inceledi.

06 Temmuz 2017 Perşembe 18:42
Eğitim çalışmalarını yerinde inceledi

Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ilçeleri ziyaret ederek eğitim çalışmalarını yerinde inceledi. 

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyir Kır ile birlikte Oğuzlar, Kargı ve Osmancık ilçelerini ziyaret eden Büyük, ana okullar, ilkokullar, ortaokullar, İmam Hatip okulları, liseler ve Halk Eğitim Merkezleri’ndeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret edilen kurumların fiziki durumları ve ihtiyaçları hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul yöneticilerinden bilgi alın Büyük, yeni eğitim öğretim yılı için yapılacak olan hazırlıklar masaya yatırıldı.

Laçin ve Oğuzlar ilçelerindeki Halk Eğitim Merkezleri’ndeki kursiyerlerle görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ilçelerin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlayacak olan ürünlerin geliştirilmesi ve pazarlanması için tavsiyelerde bulunarak: “Okullarımızın TEOG ve YGS’de yükselen başarıları yanında yaygın eğitim alanında Halk Eğitim Merkezlerimiz de başarılı çalışmalar yapıyor.” dedi.

İHA


Son Güncelleme: 06.07.2017 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.