Eğlenceler iptal edildi

Çorum'un Sungurlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Karaman’ın Ermenek...

29 Ekim 2014 Çarşamba 17:31
 Eğlenceler iptal edildi


Çorum'un Sungurlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Karaman’ın Ermenek ilçesinde yaşanan acı olay nedeniyle akşam düzenlenecek olan eğlence içerikli programları iptal edildiği bildirildi. 

Yapılan açıklamada; "Karaman’ın Ermenek İlçesinde yaşanan göçük nedeniyle milletimizin acı ve hassasiyetleri dikkate alınarak Sungurlu Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 29 Ekim 2014 Çarşamba akşamı saat 18.00 da gerçekleştirilmesi planlanan Konser ve eğlence içerikli programlarımız iptal edilmiştir" dendi.





İHA

Son Güncelleme: 29.10.2014 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.