Ekim'de doğalgaz dağıtımı başlıyor

Oğuzlar'da 15 Ekim'den itibaren doğalgaz dağıtımının başlayacağı duyuruldu.

12 Eylül 2019 Perşembe 12:31
Ekim'de doğalgaz dağıtımı başlıyor

Oğuzlar'da doğalgaz alt yapı çalışmalarının ilk etabının tamamlanması ile birlikte doğalgaz abonelikleri alınmaya başlandı. İlk abonelik sözleşmeleri Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım tarafından Ahmet Karakiraz ve Mehmet Ali Avcu ile yapıldı.

Sözleşmelerin imzalanarak abonelik işlemlerinin yapılmasının ardından Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım şu açıklamalarda bulundu; “İlçemizin yıllardır hasretle beklediği doğalgaz için ilk etap çalışmaları nihayete erdi. Bugünden itibaren abonelik işlemlerinin başladığı Oğuzlarımız'da Ekim'in 15'inden itibaren dağıtıma başlanacak. İlçemizin doğalgaz konforuna kavuşmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize, AK Parti İl Başkanımıza, AK Parti Çorum Milletvekillerimize ve ilk etabın bir an önce tamamlanmasını sağlayan Çorumgaz Genel Müdürüne teşekkürlerimi iletiyorum. İlçemize doğalgazın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ebul Furkan 2019-09-12 14:29:08

Hayırlı olsun, hayırlı olsun da. Biz doğalgaz deyince bütün ilçe kullanacak diye ümit etmiştik. Üzüldük. Çabucak bekliyoruz.

Avatar
Bayat 2019-09-12 19:28:03

Mevcut adayla devam eden memleketimizin vekili bu vebali nasıl ödeyecek vebali boynuna, helal olsun muzaffer başkana

banner165