‘Ekip çalışmasının meyvesini alıyoruz’

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili ve...

19 Ağustos 2014 Salı 16:30
 ‘Ekip çalışmasının meyvesini alıyoruz’


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti, üniversite ile ilgili genel bir değerlendirmelerde bulundu.


Rektör,  Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanan ‘Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri’ isimli uluslararası sempozyum ila  ilgili hazırlıklar hakkında bilgi verdi, Uslu ile çalışmaları değerlendirdiler.


Alkan, Hitit Üniversitesi öğrenci kapasitesinin 15.000’e ulaştığını, en çok tercih edilebilir üniversiteler arasında yer aldıklarını belirterek “alt yapımızın tamamlanmasıyla da daha da büyüyeceğiz” dedi.


Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü ihalesinin tamamlandığını hatırlatan Alkan, “ Hitit Üniversitesi olarak gerek eğitim/öğretim, gerekse bilimsel çalışmalar ve gerekse de fiziksel alt yapı noktasında çok önemli gelişmeler kat ettik. Kuzey Kampüsümüzün ihalesi tamamlandı ve temel atma noktasına geldik. Üniversitemizde yaptığımız tüm çalışmalarda her zaman destekçimiz oldunuz. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu..


Çorum Milletvekilleri ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise, yapılan bilgilendirilme toplantısından dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Üniversitemizde her geçen yıl öğrenci sayısının artması ve tercih edilebilir üniversiteler arasında yer almamız son derece önemli. İlimiz ve Üniversitemiz için önem arz eden Kuzey Kampüsümüzün ihalesinin tamamlanmasıyla hızla çalışmalar başlayacak ve üniversitemiz daha da büyüyecek. Çorum ailesi olarak koordineli ve ekip çalışmasının meyvelerini hep birlikte alıyoruz. İlimize ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun. Ahıska Türkleri için hazırlanan “Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri” uluslararası sempozyum için gerekli katkıyı sağlayacağız. ” dedi.


Uslu yapılan toplantıda hazırlanan uluslararası “Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri” sempozyumu ile ilgili görüşmelerde bulundu.

 



Son Güncelleme: 19.08.2014 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selahattin 2014-08-20 08:58:07

birde şu güney kampüse el atsalarda iki kampüsün inşaatıda beraber devam etse çok iyiy olacak.çorumda üniversite zaten geçikmiş bir yatırım birde zman kaybı yaşamasak iyi olur.ünüversitenin katkısı ortada

banner165