Ekmekçioğulları analizde yetkili

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, piyasa ve şikayet denetimleri sırasında alınacak olan kimyevi gübre...

28 Şubat 2014 Cuma 00:11
Ekmekçioğulları analizde yetkili

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, piyasa ve şikayet denetimleri sırasında alınacak olan kimyevi gübre numuneleri ile organik gübre numunelerinin analiz edileceği kuruluşları ve analiz ücretlerini belirledi.

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Kimyevi ve Organik Gübre Piyasa ve Şikâyet Denetimi İçin Alınacak Numunelerin Analizlerinin Yaptırılacağı Analiz ve Referans Kurum Laboratuvarları İle Analiz Ücretleri Hakkında Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile Kimyevi Gübre Denetim Yönetmeliği gereği, piyasa ve şikayet denetimleri sırasında alınacak olan kimyevi gübre numunelerinin analiz edileceği kuruluşlar belirlendi. Buna göre Çorum’da kimyevi gübrü analizi yapacak kuruluş olarak Ekmekçioğulları Metal ve Kimya Sanayi Tic. A.Ş. yetkili kılındı. Ekmekçioğulları organik gübre analizi de yapacak.

Piyasa ve şikâyet denetimleri esnasında alınacak kimyevi ve organik gübre numunelerinin analizi için analiz ve referans kuruluşuna belirlenen ücretler üzerinden ödeme yapılacak. Analiz ve referans kurumları belirlenen fiyatların Deney ve referans kuruluşları tarafından, analiz ücretlerine ilişkin faturalar, numunelerin teslim tarihinde geçerli olan ücretler üzerinden ilgili Bakanlık İl Müdürlüğü adına düzenlenecek. Ödemeler, düzenlenen faturaların ilgili Bakanlık İl Müdürlüğüne bir üst yazı ile teslim edilmesinden itibaren otuz gün içinde Bakanlık İl Müdürlüğü tarafından analiz ve referans kuruluşunun mevcut veya yeni açılacak hesabına havale edilecek.

Son Güncelleme: 29.07.2018 00:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.