‘Ektiğimizi biçiyoruz’ dedi, aksaklıklar için özür diledi

İskilip Belediyesi araç filosunu güçlendirirken, Başkan Ali Sülük, çöp toplama işlerini belediye bünyesine alarak ektiklerini biçtiklerini bildirdi.

19 Aralık 2019 Perşembe 14:48
‘Ektiğimizi biçiyoruz’ dedi, aksaklıklar için özür diledi

İskilip Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ederken, araç parkına bir adet çöp komyoonu dahil etti.

İptal edilen çöp toplama işlerinin özelleştirilmesinin ardından alınan yeni iki adet römorklu traktörle birlikte çöp kamyonunun da belediye araç filosuna dahil edildiği açıklandı.

Çöp toplama işlerini belediyenin üstlenmesinin ardından her ay iki 250 bin lira kâra geçildiğini belirten Belediye Başkanı Ali Sülük, “Ektiklerimizi biçmeye başladık. Belediyemizin sırtında yıllardır bir yük olan çöp özelleştirilmesinin iptali akabinde sağladığımız tasarrufla belediyemizin araç teçhizatını güçlendiriyoruz. Bu kapsamda bir adet cöp kamyonunu ilçemize kazandırdık. İskilip’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu vesile ile özelleştirmenin iptali ile birlikte elde olmayan sebeplerden dolayı oluşan bazı aksaklıklar için tüm hemşerilerimizden özür diliyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 19.12.2019 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165