Elitpark’tan Tabip Odası ziyareti

Elitpark Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Akaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Duyar...

27 Ekim 2014 Pazartesi 10:08
 Elitpark’tan Tabip Odası ziyareti


Elitpark Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Akaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Duyar Tabip Odası’nı ziyaret etti. Elitpark yöneticilerini Oda BaşkanıDr. Mustafa Azak, Yönetim Kurulu Üyeleri Uzm. Dr. Mustafa Sungur ve Yrd. Doç. Dr. Ece Yazla, delege Uzm. Dr. Osman Karakuş karşıladı.


Tabip Odası’nın kurulmasında büyük emekleri olan ve ilk başkanlığını yapan Op. Dr. Ömer Akkaş, ortak paydalarının hekimlik olduğunu vurguladı. Hekimlerin çatı kuruluşunun Tabip Odaları olduğunu belirten Akkaş, bu nedenle oda bünyesinde birleşilmesi gerektiğini söyledi. Hekimlerin çalışma şartlarının zor, emekli maaşlarının ise çok düşük olduğunu anlatan Akkaş, Tabip Odalarının güçlü olmasını ve haklar konusunda çaba göstermesini istedi. Çorum Tabip Odası yeni yönetiminin hekimler için yürüttüğü faaliyetlerini takip ettiğini de belirten Akkaş, yönetim kuruluna başarılar diledi.


Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak ise,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ömer Akkaş hocamız, odamızın kurucusu olması ve de yaptığı çalışmalardan dolayı hekimlerimiz ve bizler için bir duayen, bir üstad. Bizim için değeri büyük.” dedi.


ANTEKDER’den ziyaret


Öte yandan Anestezi Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ANTEKDER) İl Temsilciliği  Tabip Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


ANTEKDER Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uykun, Bölge Temsilcisi Şuayip Soytürk, İl Temsilcileri Rıza Yılmaz ve Yasin Burak Özdemir, Dernek Üyeleri Rüştü Alakus, Şahin Şentürk’ün katıldığı ziyarette, Oda Başkanı Dr. Mustafa Azak, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Mustafa Sungur,  Dr. Ece Yazla, delege Dr. Osman Karakuş hazır bulundu.


Ziyarette, ANTEKDER’in faaliyetleri  hakkında  bilgi veren dernek yönetimi,  kamu ve özelde çalışan tüm meslektaşlarını dernek bünyesinde birleştirip mesleklerinin geleceği , çalışma şartlarının düzenlenmesi ve mesleki isteklerin yerine getirilmesi için ortak hareket etmeyi amaçladıklarını belirtti.


ANTEKDER Yönetim kurulu üyesi Mehmet Uykun, derneğin 2012 yılında kurulduktan sonra tüm Türkiye’de il temsilcilikleri bazında faaliyet göstermeye başladığını ve 2013’den beri de Çorum’da kurulan temsilcilikle beraber temsilci sayılarının 60’a ulaştığını belirtti.


Dr. Mustafa Azak ise, ziyarete gelen ANTEKDER yönetimine teşekkür ederek,“Sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde hocalarımızın bize öğrettiği en önemli şeylerden birisi, sağlık hizmeti sunumunun bir ekip işi olduğu gerçeğidir.Sağlık hizmetinde her hangi bir safhada oluşabilecek bir hata, hastanın sağlığını riske sokar. Bu sebeple yardımcı sağlık personelleri olan anestezi teknisyeni ve teknikerleri, ebe, hemşire, sağlık memuru ve ATT’lerin hepsinin bizim için değeri büyük.” dedi.




Son Güncelleme: 27.10.2014 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165