Eller arefe duası için semaya kalktı

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum Toprak Sanayicileri...

17 Temmuz 2015 Cuma 02:36
 Eller arefe duası için semaya kalktı


AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum Toprak Sanayicileri Kooperatifi’ni ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ün de katıldığı ziyarette Kooperatif Başkanı Çetin Başaranhıncal, kooperatifin yapısı, işleyişi ve sektör hakkında bilgiler verdi. Ziyarette ayrıca, toprak sanayi sektörü; Çorum, Osmancık, Yozgat, Sorgun ekseninde bölgesel olarak değerlendirildi.


Milletvekili Kurt,  toprak sanayicilerin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, sağlık ve mutluluk içerisinde geçirmeleri temennisinde bulundu. Toprak sanayi sektörünün Çorum için önemine vakıf olduğunu belirten Kurt, “Hem geçmişte sanayileşme hamlesine altyapı hazırlayan, hem de geçmişten bugüne sağladığı istihdamla ilimize katma değer üreten toprak sanayi sektörümüzün bu anlamda stratejik öneme de sahip olduğunu biliyorum. Çorum ilimiz de Türkiye genelinde sektörde söz sahibi bir il. Bu başarı, buradaki sanayicilerimizin. Allah dualarımızı kabul etsin, başarılarımızı daim etsin. Çorum’un milletvekili olarak sanayicilerimizin emrinde olduğumu bilmenizi isterim” dedi. 


Değerlendirme toplantısının ardından, Toprak Sanayicileri Kooperaitifi’nin geleneksel Arife Duası gerçekleştirildi. Çevre Yolu üzerinde bulunan kooperatif binasında Arife Günü İkindi Namazı’na müteakip gerçekleştirilen etkinlikte sektör için verimli bir sezon ve bereketli kazanç temenni edildi.  Emekli Din Görevlisi Fikret Çıplak'ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, okunan dua ve sohbetinin ardından sona erdi.


Toprak Sanayicileri Kooperatifi Başkanı Çetin Başaranhıncal da, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un ziyaretiyle toprak sanayine ve kooperatife kadın elinin değdiğini belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  




Son Güncelleme: 17.07.2015 02:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.