Ellerinden gelse Vali’yi de asacaklar!

İskilipli Atıf Hoca hakkında kitap yazan Bülent Gökgöz, “Ellerinden gelse Şehit Atıf Hoca’yı anan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi de asacaklar!”dedi.

05 Şubat 2023 Pazar 14:05
Ellerinden gelse Vali’yi de asacaklar!

Özgür Der eski Başkanı, Haksöz Yazarı ve İskilipli Atıf Hoca üzerine kitap yazan Bülent Gökgöz, “Ellerinden gelse Şehit Atıf Hoca’yı anan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi de asacaklar!”dedi.

'AŞAĞILIK LİNCE MARUZ KALIYOR'

Gökgöz, Haksöz Haber’de yayınlanan yorum yazısında, şu görüşleri savundu: “Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, her yıl Kemalist çevrelerin aşağılık linçine maruz kalmasına rağmen cesurca öne çıkıp İskilipli Atıf Hoca’nın hakkını teslim etmeye devam ediyor. Ve haliyle onun bu onurlu ve cesur tutumu karşısında Kemalist şaklabanlar deliye dönüyor. Öfkelerinden parmaklarını ısıran Kemalistler ellerinden gelse Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi de asmaktan geri kalmayacaklar.

'HAKARET VE TEHDİTLER SAVRULUYOR'

Yaşadığımız ülkede bürokrasiden pek sadır olmayan cesur çıkışını sürdüren Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ye sosyal medya üzerinden olmadık hakaret ve tehditler savuran İslam düşmanı Kemalistler karşısında Vali Bey’in şahsında hakkı müdafaa etmeye cesaret eden ne kadar da az sayıda insan var! Kemalistlerin öfkeden gözü dönmüş hali bir kenara da başta muhafazakar bürokratlar olmak üzere mahalleye hitap eden basın-yayın çevreleri ve yazarların sessizliğe gömülmesi son derece moral bozucu ve utanç verici olmaya devam ediyor. En azından umarız seçimlerin yaklaştığı bir vasatta bir de iktidar çevreleri popülizme kaçarak Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi Kemalistlere yedirmezler!

'ÜLKEYİ BABALARININ ÇİFTLİĞİ SANIYORLAR'

Sosyal medya üzerinden Vali Mustafa Çiftçi’ye efelenen Kemalistler yine ülkeyi babalarının çiftliği olarak algıladıklarını ortaya koydular. Tehdit, tahkir, hakaretin havada uçuştuğu twitler karşısında bakalım yargı makamları Kemalistlerin arzusu yönünde Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi mi kovuşturacak yoksa tehdit, tahkir ve hakaret dolu paylaşım sahibi Kemalistlerden mi hesap soracak göreceğiz!"

Haberin tamamı bu linkte https://www.haksozhaber.net/ellerinden-gelse-sehit-atif-hocayi-anan-corum-valisi-mustafa-ciftciyi-de-asacaklar-160149h.htm

Son Güncelleme: 05.02.2023 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mağdurumda mağdurum 2023-02-05 14:34:21

Yok öyle birşey. Her zamanki gibi yine mağduriyet oluşturmaya çalışıyorlar. Kimsenin tehdit ettiği yok, sadece insanlar eleştiri hakkını kullanıyor. Sen trol orduları ile muhaliflerini üzerine saldıranlarla karıştırıyorsun. İsteyen istediğini anabilir, dua eder. Budan mağdur edebiyatı üretip siyasi malzeme çıkarmaya kalmayın kitap yazarı efendi..

Avatar
Ahmet 2023-02-05 15:34:10

Evet Atıf'ın hakkını teslim etmemiz lazım. Bu kadar büyük bir İngiliz uşağı olup bizzat Türkler tarafından sahip çıkılmak kolay iş değil. Bu arada kitap yazarı arkadaş gidip tutanaklara baksın, şapka kanununa değil İngilizlere ajanlıktan asılıyor. Gerçi İngiliz sevdası bizim bazı dindar olduğunu iddia edenlerin genlerine işlemiş, çıkmıyor.

Avatar
Sayın Gökgöz; 2023-02-05 14:27:05

Memlekette ifade özgürlüğü var.

Avatar
Dogrucu , dogru cevap ver 2023-02-05 17:26:03

Dogrucu arkadas, ama bu Atif'in en buyuk savunucusu, ulkemizin siyasetcilerinin en buyuk ustadi, AKP'lilerin yerli ve milli tarihcisi Fesli Kadir "Keske Yunan galip gelseydi" diyordu. Ona ne diyeceksin? O zaman Atif ustun basari gostermedi Fesli ve butun akp'lilere gore...

Avatar
çorumlu 2023-02-05 14:22:29

vali beye ukala ahmet sami terbiyesizlik yaparken çorumlu hemşilerim sesiniz çikmiyor

Avatar
Kitap yazarımız.. 2023-02-05 16:16:20

Sayın valimize en büyük zararı, kendini yazar zanneden, sağdan soldan duydukları bilgileri çarpıtarak kitap yazan bu tipler veriyor. Zamanında fetoculerden aldıkları bilgiler ile cilt cilt kitap yazanlar vardı, Şamil Tayyarlar falan. Ne oldu şimdi hepsi yalan oldu. O yüzden sayın valimizin böyle tiplerle yan yana bile gelmemesi lazım.

Avatar
VALİNİN ASKERLERİYİZ 2023-02-05 16:57:04

Kahrolsun İslam düşmanları faşist zihniyet.yaşasın valiler kaymakamlar

Avatar
İskilip 2023-02-05 20:34:11

Elinde bilgi belgesi olmayan sahte tarihcilerin sözüyle Hoca hainmis, hadi oradan cahil adam, Atıf Hoca nın okuduğu okullarda sen bekçi bile olamazsın, adam devrinin Darulfununun Başkanı, sen Çorum dan böyle bir ilim adamı çıkar öyle konuş cahil, 1034 sayılı Vakit gazetesindeki tekzip i oku, sonra yaz. Valilmizi destekliyoruz, Allah razı olsun.