‘Emekliler, geleceğimizin mimarıdır’

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi, MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, emeklilerin geleceğin mimarı olduğunu vurguladı.

02 Aralık 2016 Cuma 15:39
‘Emekliler, geleceğimizin mimarıdır’
Türkiye Emekliler  Derneği Çorum Şubesi, MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, emeklilerin geleceğin mimarı olduğunu vurguladı.

Aras, “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır” diyerek, konuşmasında şunları ifade etti:
“Hayatlarının önceki yıllarında görevde iken sağlıklı olarak çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayanlar, geleceğe güvenle bakamazlar.

Emekliler; sosyal ve kültürel yaşantımızın omurgasıdır. Gelecek kuşakların geleceğini elleriyle, yürekleriyle şekillendirerek, toplumsal hafızamızın temelini oluştururlar. Emeklilerin yaşam birikimlerine ve tecrübelerine her zaman değer verilmelidir. Yaşamın her alanında bu birikimlerinden yararlanılması gerekir.

Huzurlu, sağlıklı, güvenli ve rahat bir yaşam emeklilerin hakkıdır. Devlet görevini yapanlar bir süre sonra kendilerinin de emekli olacağını düşünerek, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmelidirler. Emeklilerimiz, hayatlarının en verimli ve dinamik çağlarını devletine ve milletine hizmet ederek geçirmiş, ülkemizin kalkınmasına değerli hizmetler yaparak alın terlerini dökmüş, hizmet ve çalışma disiplini ile bizlere her zaman örnek olmuşlardır.

Bilgi ve tecrübeleriyle önümüzü açan emeklilerimizin manevi desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Onların bu hizmet ve desteğine karşılık daha özgür ve refah düzeyi yüksek bir yaşam sağlanması bekliyoruz. Hiç şüphesiz ki toplumumuzun temel yapı taşı olan emeklilerimiz bizlerin baş tacı olarak her zaman hak ettikleri saygı ve değeri göreceklerdir.

Hayatlarının en verimli ve dinamik çağlarını devletine, milletine hizmet ederek geçiren emeklilerimizin, Emeklilik döneminde sağlıklı, huzurlu, refah içinde bir hayat sürmeleri en büyük isteğimizdir. Çalışırken, emeklilik dönemini huzur içinde geçmesini düşünmek, çalışanlar için en tatlı hayallerden birisidir. Bu yüzden emekliler huzuru bulmalı, hayal ettikleri emekliliği yaşamalıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi emeklinin yanındadır. Emeklilere külfet gözüyle değil, nimet gözüyle bakmaktadır. Bugüne kadar üretip yorulanların verdiği molaya saygı duymak gerektiği düşüncesini taşımaktadır. Ülkemizin kalkınmasına değerli hizmetler yapan alın teri döken emeklilerimize en iyi hayat şartlarını sağlanmasından yanadır.

Partimiz emekli vatandaşlarımız ayak bağı değil, başımızın tacı demektedir. Geçmişimizin sahibi geleceğimizin mimarı emeklilerimizin, mutlu ve sağlıklı bir yaşam geçirmeleri gerektiğini düşünmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; ziyaretlerinden dolayı Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesinin başkanına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.

Ülkemizin tecrübeli emektarlarına en derin saygılarımı sunuyor, emeklilerin sorunların takipçisi olmaya devam edeceğimizi belirtirken, hepsine sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömürler diliyorum.”

Son Güncelleme: 02.12.2016 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.