Emektar eğitimciye kutlama

Bayat’tan Bayat Belediyesi Meclis Üyesi Canan Aktaş, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdür...

29 Ocak 2015 Perşembe 20:47
 Emektar eğitimciye kutlama


Bayat’tan Bayat Belediyesi Meclis Üyesi Canan Aktaş, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdür Yardımcısı Sümeyra Yabacı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti.


Bayat’ta son 10 yıldır çeşitli okullarda görev yapan, en son Ömer Mülazım YİBO Müdür Yardımcılığını yürüten Sümeyra Yabacı’nın tayini Çorum Merkez Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’na Müdür Yardımcısı olarak çıktı. Yeni görev yerine başlayan Yabacı’ya Bayat Belediye Meclis Üyesi Canan Aktaş hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, şöyle dedi:‘‘Sümeyra hanımın tayin olması ile gitmesi çok ani oldu, kendisine veda ziyaretinde bulunma imkânım olmadı ama yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedim. Müdüre hanım ile Bayat’ta çok güzel zamanlarımız geçti, tayin olmasına üzüldük tabi. Ama devlet memurunun kaderinde bu var, birileri gidecek birileri de gelip o boşluğu dolduracaktır. Kendisi ilçemizde alnının akı ile 10 yılını geçirmiştir, görev yaptığı dönemlerde başarılı çalışmalarda bulunmuş birisi olarak teşekkürü hak ettiğini düşünüyorum.’’ Dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yabacı ise, “10 yıldır görev yaptığım Bayat'tan ayrıldığım için üzüldüm, Bayat’ta arkadaşlıklar ve çok sayıda dostluklar kurdum, ilçeden ayrılmam zor oldu. Bayat’a 2005 yılında geldim 10 yıl boyunca çalıştığım okullarda öğrencilerimiz ve okullarımız için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Sizler aracılığı ile Bayatlılar’a teşekkür ediyorum, ayrıca Bayat’ta tanıdığım nadir insanlardan biri olan ve ziyaretimde bulunan Bilçenin tarihinde bir ilki gerçekleştirerek bayan belediye meclis üyesi olarak seçilen, Bayat’ta bayanların da hayatın her alanında var olmalarının gerekliliğinin en önemli göstergesi olan arkadaşım can dostum Canan Aktaş’a şükranlarımı sunuyorum '' dedi.




Son Güncelleme: 29.01.2015 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.