Emir, Tepekule'de iftara katıldı

Yenimahalle Belediyesi'nce Tepekule'de düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ramazan birlik, sevgi, saygı, paylaşım demek. Bu güzelliklerin bir ay değil, her gün ülkemize hakim olmasını diliyorum" dedi.

27 Haziran 2016 Pazartesi 11:41
Emir, Tepekule'de iftara katıldı

Yenimahalle Belediyesi'nce Tepekule'de düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ramazan birlik, sevgi, saygı, paylaşım demek. Bu güzelliklerin bir ay değil, her gün ülkemize hakim olmasını diliyorum" dedi. 

Yenimahalle Belediyesi'nin Ramazan ayında mahallelerde kurduğu iftar sofraları binlerce ilçe sakinine hitap ediyor. Şentepeliler, Yenimahalle Belediyesi tarafından birinci ve ikinci etabı tamamlanan Tepekule'de iftar yaptı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliğinde düzenlenen ve 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği mahalle iftarına, CHP YDK Üyesi Selahattin Emre, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ve yönetimi, CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz, Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı Av. Cemal Emir, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcıları Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Ankara'yı 360 derece görme imkanı sağlayan Tepekule Seyir Terası'nda kurulan masalarda ezan saatini bekleyen Şentepeliler, Fazlı Çoban ve Esat Aydoğan'ın okuduğu ilahilere eşlik etti. Kuran tilavetinin ardından oruçlar açıldı. İftarın ardından Şentepelilere seslenen Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar "Ramazan birlik, sevgi, saygı, paylaşım demek. Bu güzelliklerin bir ay değil, her gün ülkemize hakim olmasını diliyorum" dedi.

"2009'un Şentepe'si ile bugünkü Şentepe'yi vicdanlarınızda tartmanızı istiyorum" diyen Yaşar şöyle devam etti:

"Temmuz ayı sonunda büyük bir yüzme havuzu ve spor kompleksinin temelini atacağız. Bayramdan sonra Pamuklar Pazaryeri ve Sosyal Tesisleri ile sağlık ocağının inşaatı başlayacak. Güzel bir Kültür Merkezi'ni de bu sene itibariyle ihaleye çıkaracağız, bu dönem içerisinde Şentepe'ye kazandıracağız. Tüm yeşil alan olarak ayrılan bölgelerimizi tamamlayarak hizmete açacağız. Tepekule Projesi'ni de tamamlamak için var gücümle çalışıyorum. Bu alanı da çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlımıza nefes alacak bir alan olarak sizlere hediye edeceğiz."
Konuşmalardan sonra Şentepeli çocuklar, Meddah gösterisi, Orta Oyunu İbiş ile Memiş ve ödüllü yarışmalarla keyifli bir gece yaşadı.

İHA


Son Güncelleme: 27.06.2016 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165