EMITT’e hazırlık başladı

Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi’nin birlikte katıldığı Emitt Fuarı, 30 Ocak Perşembe günü başlayacak.

27 Ocak 2014 Pazartesi 17:05
 EMITT’e  hazırlık başladı


Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi’nin birlikte katıldığı Emitt Fuarı, 30 Ocak Perşembe günü başlayacak.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuarda Çorum’u en iyi şekilde tanıtmak için tüm çalışmalarını tamamlayan Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi, fuarda kullanacağı tanıtım materyallerini İstanbul’a ulaştırdı.  

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Emitt Fuarı’nda Çorum’un en iyi şekilde tanıtılması için hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Gül, fuara katılacak ekibin stant malzemeleri ve tanıtım materyallerini ile birlikte İstanbul’a ulaştığını ve hazırlıklara başladıklarını ifade eden Gül, “30 Ocak 02 Şubat 2014 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarda Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi olarak birlikte katılacağız. İlimiz kültür ve turizm değerlerinin tanıtımını en iyi şekilde yapacağız.” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, fuar boyunca hazırladıkları tanıtım materyallerini ve sıcak Çorum leblebisini, Çorum standını ziyaret eden herkese ikram edeceklerinin altını çizdi.






Son Güncelleme: 27.01.2014 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.