Emniyet Müdürü'nden sürücülere hatırlatma

Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, iftara yakın saatlerde trafikte yoğunluk oluştuğunu hatırlatarak, sürücülere bazı hatırlatmalarda bulundu.

13 Nisan 2021 Salı 13:57
Emniyet Müdürü'nden sürücülere hatırlatma

Çorum Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Ramazan ayında iftara yakın saatlerde trafikte yoğunluk oluştuğunu hatırlatarak, "Vatandaşlarımızın sabırlı ve duyarlı olmalarını bekliyoruz.”dedi.

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin ve oda yöneticisi Ercan Sözcü, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser’i ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser ve emniyet mensuplarının polis haftasını kutlayan Şahin, “Şehirlerimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz durmadan canı pahasına çalışan polislerimizin gazi ve emekli emniyet mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin." dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Gülser ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

SÜRÜCÜLERE DİKKAT, SABIR VE DUYARLILIK ÇAĞRISI

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin; zaman zaman trafikte yorgunluğunda verdiği hislerle tartışmalarda yaşandığını belirterek,‘’Tüm sürücüleri daha dikkatli ve sabırlı olmaya davet ediyorum’’ dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Gülser de, Ramazan ayında iftara yakın saatlerde trafikte yoğunluk oluştuğunu hatırlatarak, "Vatandaşlarımızın sabırlı ve duyarlı olmalarını bekliyoruz.’’dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.