En iyi okçular belli oldu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında yürütülen operasyonlarda şehit olan askerlerimizin anısına düzenlenen Okçuluk Turnuvası'nda dereceye girenler belli oldu

09 Mart 2018 Cuma 11:51
En iyi okçular belli oldu

Çorum'da Zeytin Dalı Harekatı kapsamında yürütülen operasyonlarda şehit olan askerlerimizin anısına okçuluk turnuvası düzenlendi.

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuva öncesi şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, harekatın başarıyla sonuçlanması için dua edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, yaptığı konuşmada, şehitlerin aziz hatıralarını yaşatmak ve sınır ötesinde görev yapan askere destek olmak amacıyla okçuluk turnuvası düzenlediklerini söyledi.

Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in bir babanın çocuklarına karşı vazifelerinden birinin atıcılık öğretmek olduğunu söylediğini aktaran Eğer, dolayısıyla okçuluğun sünnet olduğunu kaydetti.

Şehit Erol Olçok İmam Hatip Lisesi Mehteran Takımı'nın gösteri yaptığı turnuvaya, çeşitli yaş kategorilerinde 35 sporcu katıldı.

Çorum Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü Geleneksel Okçuluk Takımı'nın geleneksel okçuluk gösterisi sunduğu turnuva, dereceye giren sporcuların ödüllendirilmesiyle sona erdi.

KATEGORİLER SIRALAMASI
9-13 YAŞ BAY KATEGORİSİ
1.Nurullah Taş
2.Kerem Karaçaylı
3. Hikmet Ozan Kaya

14-17 YAŞ BAYAN KATEGORİSİ
1.Hayrunnisa Atik
2. Sündüs Sude Tak
3. Betül Bölükbaş

14-17 YAŞ BAY KATEGORİSİ
1.Ahmet Alperen Tak
2. Muhammed Kabakçı
3. Umut Mert Yazgan

14-17 YAŞ BAYAN KATEGORİSİ
1.Rümeysa yavaş
2. Aybüke Şahin
3. Ünzile Duran

18-29 YAŞ BAY KATEGORİSİ

1. Furkan Şaban Uslu
2. Uğur Altuncu
3. Mehmet Uğur

18-29 YAŞ BAYAN KATEGORİSİ
1. Fatma Bozkurt
2. Saliha Kevser Kavuncu
3. Şeyma Nur Uslu

Son Güncelleme: 09.03.2018 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165