Enes Kayabaşı farkı

Gençlere yönelik t çalışmaları ile dikkat çeken TÜGVA Çorum Temsilciliği, 81 il temsilciliği arasında Türkiye ikincisi oldu.

11 Eylül 2021 Cumartesi 15:30
Enes Kayabaşı farkı

Gençlere yönelik toplam faydayı esas alan çalışmaları ile dikkat çeken Türkiye Gençlik Vakfı Çorum Temsilciliği, 81 il temsilciliği arasında Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Gençlik Vakfı'nın İzmir'de düzenlediği il temsilcileri kampı devam ediyor. Kampta dereceye giren TÜGVA İl temsilcilerine teşekkür belgesi verildi. Türkiye sıralamasında ikinci olan TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, teşekkür belgesini TÜGVA Genel Başkanı  Enes Eminoğlu'nun elinden aldı.

Enes Kayabaşı, yaptığı açıklamada, “Amacımız milli ve manevi değerlere sahip olan aynı zamanda donanımlı ve çağın gerekliliklerini takip edebilen bir gençlik. Bu hususta gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Genel Merkezimizin bize vermiş olduğu teşekkür belgesi için ekibim ve şahsım adına teşekkür ederim."dedi.

İLK TEBRİK MİLLETVEKİLİ KAVUNVCU'DAN GELDİ

İl Temsilciliğini başarılı çalışmaları ile takdir toplayan Enes Kayabaşı’nın üstlendiği Çorum TÜGVA yönetimine ilk tebrik AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’dan geldi.

Milletvekili Kavuncu, yaptığı açıklamada ş ifadelere yer verdi: “Ülkelerin, milletlerin en büyük "sermayeleri" ne sadece yer altı ve yer üstü zenglikleri, köprüleri, barajları ... değildir. Belki en önemli "servetleri", iyi yetişmiş, donanımlı, nitelikli genç nesilleridir. Çorum TÜGVA İl Temsilcimiz Enes Kayabaşı kardeşimiz ve arkadaşları, "gerçek beka meselemiz" gençlerimize yönelik, bizimde yakından şahit olduğumuz başarılı çalışmaları nedeniyle, 81 il temsilciliği arasında Türkiye ikincisi olmuşlar.

Bu anlamlı başarıları nedeniyle Enes Kayabaşı kardeşimiz ve ekibini tebrik ve teşekür ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

Son Güncelleme: 11.09.2021 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.