Enes Kayabaşı güven tazeledi

TÜGVA Çorum Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu'nda Enes Kayabaşı güven tazeledi.

03 Temmuz 2021 Cumartesi 16:16
Enes Kayabaşı güven tazeledi

TÜGVA Çorum Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu dün akşam gerçekleştirdi. Genel kurulda mevcut başkan Enes Kayabaşı yeniden TÜGVA Çorum Şubesi başkanlığına seçildi.

Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen genel kurula, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Talha Sağlıklı, TÜGVA Karadeniz Sorumlusu Enes Seba, bazı kamu kurum ve kuruluşlarım temsilcileri ile TÜGVA üyeleri katıldı.

Divanın başkanlığını Enes Seba yaparken üyeliklerine ise Bahadır Kıyıklık, Ali Nejat Akpınar ve Muhammed Demirtaş seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurul açış konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmalarının ardından seçime geçildi. Genel kurulda yeniden başkan seçilen Enes Kayabaşı’nın yönetiminde şu isimler yer aldı: “Bahadır Kıyıklı, Ebubekir Kekeç, Mustafa Ünlü, İmam Ali Necefzade, Esma Ökmen, Ertuğrul Aydın, Furkan Çamiçi, Ali Doğan, Ömer Elsaadani, Esra Ercıtak, Serkan Karaman, Numan Özalp, Serkan Mumcu, Adem Özdemir, Zehra Kaya, Gamze Demirtaş, Sananur Ünal, Kübra Yılmaz.”

Genel kurulda konuşan Enes Kayabaşı, şöyle dedi; “Bizleri huzurunda buluşturan mutlak hüküm sahibi Rabbimize sonsuz kere hamd olsun. Vakfımızın bünyesinde 2 sene il teşkilat koordinatörlüğü, 2 sene il temsilciliği görevleri üstlenmenin ayrı bir gururu ve heyecanı içerisindeyiz.

2 sene önce göreve geldiğimiz ilk gün omuzlardaki yükün ne kadar ağır olduğunun bilincindeyiz ve ona göre hareket edeceğiz. Bu doğrultuda belirli bir irade, azim, gayret, mücadele ortaya koyduk. Taşın altına elimizi değil, gövdemizi koymaktan bir adım geri durmadık. Genç neslin, Çorum’daki kardeşlerimizin ihyası ve inşası için canla, başla seferber olduk, olacağız inşallah. Bundan sonraki süreçte de hiçbir beklenti içerisinde olmadan, bizlere verilen görev ve sorumlulukların bilincinde olmaktan sadece ve sadece hedefe odaklanarak çalışcağız ve işimizi yapacağız. Hakkın ve adaletin timsali bir gençlik yetiştirme azminde olacağız. Mücadelemiz nefsimiz için değil, neslimiz, kardeşlerimiz içindir.
Hiç kimsenin endişesi ve şüphesi olmasın, söylediklerimizi başaracak imana da iradeye de, heyecana da sahibiz Elhamdülillah. Ye’se kapılmayacağız. Tüm kardeşlerimiz için çalışmayı kendimize şeref payesi sayacağız. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle dikleşmeden dik durarak, hedeflerimize kararlı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz inşallah.
Bu vesileyle tüm yol arkadaşlarıma kardeşlerime hassaten teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi daim etsin inşallah. Sözlerimi bu duygu ve düşüncelerle sonlandırırken TÜGVA 3. Olağan İl Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Kalın sağlıcakla."

Program yeni yönetim kurlu üyelerine rozet takdimi ve toplu fotoğraf çekilmesi ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 03.07.2021 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
@corumsever 2021-07-04 09:01:55

Eskiden STK,vakıf ve dernek işleri fedakarlık gönül işiydi.Şimdilerde ise belli hedeflere ulaşmak için kullanılan bir yöntem. Kuruluş felsefesi güzel olabilir ama bu yönetim kurulu üyelerini sağda solda gördüğünüzde adeta egolu/kaprisli/dayı dayı yürüyen tipler.Hicbir sıcaklık yok. Çünki emek yok gayret yok.Dolayısıyla bu ümmete faydanız olmaz keşke zararınızda olmasa.

Avatar
Numan Aşagıçayır 2021-07-06 01:13:44

Genç başkanın mücadelesinin şahidiyım.Allah yolunu açık etsın kardesim

Avatar
ÇorumSpor 2021-07-06 01:15:56

Enes abime yeni gorevınde basarılar diliyorum.

Avatar
Gayretli Reis 2021-07-06 01:17:04

Yolun yolumuz başkanım.
Her zaman yanındayım.
Seni seviyoruz Sn.Başkanım????????????????