Engel kalmadı, yola devam

Çorum Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nde son engeli de kaldırdı, yeni bulvar yol 30 Ağustos'ta açılacak.

05 Ağustos 2020 Çarşamba 20:59

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Aşgın, tüm eksikliklerin tamamlanarak 30 Ağustos’ta caddenin açılışını yapacaklarını vurguladı.

Cadde üzerinde kamulaştırılması gereken son binayı da kamulaştırdıklarını belirten Aşgın, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde yıkılması gereken herhangi bir alanın kalmadığını ve caddedeki tüm eksikliklerin tamamlanarak 30 Ağustos’ta açılacağını kaydetti. Gazi Caddesi’nden 23 Nisan kavşağına kadar olan kısımda 650 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki yolun açılışa hazır hale getirilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını kaydeden Başkan Aşgın, “Asfalt serimi için alt yapı çalışmalarımızı tamamladık ve kısa süre içerisinde caddemizin asfaltını dökmüş olacağız. 23 Nisan Kavşağında da altyapı, yağmur suyu, kanalizasyon, elektrik gibi altyapı çalışmalar sürüyor. İnşallah 30 Ağustos Zafer Bayramında Recep Tayyip Erdoğan Caddemizi açmış olacağız.” Dedi.

ÇORUM’A YAKIŞTI

Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nin Çorum’a yakışan çok güzel bir cadde olduğunu kaydeden im Aşgın, “Recep Tayyip Erdoğan Caddesi şehrimize yakışır çok güzel bir cadde oldu. Özelikle Gazi Caddesinin kuzey kısmında yaşanan trafik sorununu büyük oranda rahatlatacak. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Biz de 30 Ağustos’u sabırsızlıkla bekliyoruz. Hemşehrilerimizin bu yolu aktif şekilde kullanmaya başlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.08.2020 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Millet 2020-08-06 00:10:20

Darısı Çöplü Mahallesi ile kunduzhan mahallesinin kesiştiği yeni belediye binasının yolunun ortasında kalan özel vakıfa ait yerin yıkılmasıdır...

Avatar
Çorumlu 2020-08-06 03:49:46

Tayyip bey de bakalım bu jeste ne jest yapacak? Umarım Merzifon yolunu kısaltma...