Engelliler için engelsiz projeler

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde ilçede engelsiz projelere imza attıklarını söyledi.

03 Aralık 2020 Perşembe 12:40
Engelliler için engelsiz projeler

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, hizmet ve yatırımlarını engellilerin hayatını kolaylaştıracak şekilde gerçekleştirdiklerini belirterek, “Millet Bahçesi engelsiz park projesine bir örnektir.”dedi.

Başkan Ünlü, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Engellilik tüm insanların ortak problemi. Sosyal yaşamda olsun iş hayatında olsun kendilerine çok zor yer bulan engellilerin farkına varmak gerekli, bütün engel gruplarını kapsayacak şekilde engellilerimizin sosyal hayatta başkasının yardımına ihtiyaç duymadan katılımlarını kolaylaştırmak için erişilebilir binalar, parklar ve kaldırımlar yaparak onlara hizmet vermeye çalışıyoruz. Son olarak yapımı devam eden Millet Bahçemiz engelsiz park projesine bir örnektir.

Engel uzuvlarda ve zihinlerde değil, onları eksik gören kalplerdedir. Bu özel bireylerimizi sadece 3 Aralıkta değil, tüm imkanlarımızla her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutluyor, tüm özel bireylerimizi aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat diliyorum.”

Son Güncelleme: 03.12.2020 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.