Eninda Restoran’dan ikinci şube

Gazi Caddesi Vergi Dairesi altında hizmete giren, merkezi İstanbul’da olan Elvan Şirketler Grubu’na ait...

18 Ekim 2014 Cumartesi 14:20
Eninda Restoran’dan ikinci şube

Gazi Caddesi Vergi Dairesi altında hizmete giren, merkezi İstanbul’da olan Elvan Şirketler Grubu’na ait Eninda Restoran’ın 2. şubesi dualarla açıldı.

Açılışa İl Müftüsü Mehmet Aşık, işletme sahipleri ÇESİAD eski başkanı Mehmet Yıldırım ile Okan Mazıbaşı, İşletme Müdürü Ali Şahin ve davetliler katıldı. Restoranın açılış kurdelesi Müftü Mehmet Aşık’ın yaptığı dua ile kesildi.

Açılışta kısa bir konuşma yapan işletme sahiplerinden Mehmet Yıldırım, Eninda Retoran’ın 2. şubesinin ardından yeni şubeler de açacaklarını söyledi. 2. şubenin fast food ağırlıklı olduğunu belirten Yıldırım, “Mönümüz pizza, pide, lahmacun, et-tavuk döner ile iskender ağırlıklı. Açılışa özel düzenlediğimiz kampanyalarımız bir ay devam edecek. Ailelerimiz için ayrı yerimiz mevcuttur.” dedi.

Eninda Restoran olarak her iki şubede toplam 30 kişi çalışanları olduğunu ifade eden Yıldırım, “Çorum’a restoran olarak açacağımız yeni şubelerin yanı sıra, farklı sektörlerde de yatırımlarımız olacak.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 30.07.2018 01:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.