Erdoğan'a Kentpark daveti

Çorum'un prestij projelerinden Kentpark'ın açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan davet edildi

06 Kasım 2018 Salı 13:32

MUSTAFA DEMİRER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum Belediyesi’nin Hıdırlık-Aşağı Sanayi bölgesinde yapımını tamamladığı Kentpark’ın açılışına davet edildi.

Belediye Başkanı Zeki Gül, bugün Kentpark’ta incelemelerde bulundu. AK parti ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile basın mensuplarının katıldığı inceleme gezisinde Kentpark’ın tamamlanan son hali görüldü.

Oldukça beğenilen çevreci yatırımla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Zeki Gül, Kentpark’ın Çorum’un ve Çorumlu’nun prestiji olduğunu söyledi.

212 dönüm alana kurulan Kentpark’ın tamamlanması için 7/24 saat esasıyla çalıştıklarını aktaran Gül,”Kentpark’ı yüzde 78’lik kısmıyla ihale etmiştik. 6.5 ayda tamamladık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleriyle kış gelmeden hizmete sunduk. AK Parti MKYK Üyemiz Çorum Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a Kentpark’ın son durumu ile ilgili bil notlarını gönderdik. Sayın Ceylan, MKYK toplantısında Cumhurbaşkanımıza bu notları arz ederek kendisini Kentpark’ın açılışına davet etti. Zaten Cumphurbaşkanımız Kentpark’ın takip edilerek kısa sürede bitirilmesi için talimat vermişti.” dedi.

Meclis üyeleri ve basın mensuplarına yatırımın son halini görmeleri için Ke9ntpark gezisini düzenlediklerini belirten Gül, başta Başkan Yardımcısı Alper Zahir olmak üzere Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin ve emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

Son Güncelleme: 06.11.2018 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Konyadan 2018-11-06 17:14:15

Hayırlı olsun.
Konya Meramda 80GÜNOE DEVRİ ALEM PARKI VAR. Görselleri veya videoları izlemedik başka yapılacak parklara örnek alınabilir.