Erdoğan son noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Erdoğan eski stadların millet bahçesi olması konusunda son sözü söyledi

03 Ağustos 2018 Cuma 18:08
Erdoğan son noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 400 projeyi içeren 100 günlük eylem planını kamuoyuna açıkladı.

Erdoğan, seçim vaatleri arasında yer alan Milet Bahçeleri’ne dikkat çekerek, nerede eski stadlar varsa bunları millet bahçelerine dönüştüreceklerini söyledi.

İşte Erdoğan’ın konuya ilişkin o sözleri; “Seçim vaadimiz olan Millet Bahçeleri'ne geliyorum. Beşini bu dönemde tamamlıyoruz. Altısının inşasına ve 22'sinin proje çalışmalarına başlıyoruz. En önemlisi malum Atatürk Havalimanı'nı 29 Ekim'de İstanbul 3. Havalimanı bittikten sonra süratle yavaş yavaş Atatürk Havalimanı'nı oraya taşıyoruz ve diğer taraftan da Atatürk Havalimanı'ndaki çalışmamızı başlatacağız. En kısa zamanda Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi Atatürk Havalimanı olacak. Çünkü her taraf beton yığınlarıyla dolu. Artık bundan bir geri dönüşle kurtulmamız lazım. Onun için sözümüz var nerede eski stadlar varsa bu eski stadları madem yeni stadlar yaptık onları Millet Bahçeleri'ne dönüştüreceğiz yeşil alanlarımızı çoğaltacağız.”

KÜLCÜ NE YAPMIŞTI?

Hatırlanacağı üzere Çevre Yolu’na yapılan 15 bin seyirci kapasiteli yeni şehir stadı yakın zamanda tamamlanıyor.

Mevcut  Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Şehir Stadı ve müştemilatı ise, eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü döneminde Çorumlu’nun tüm itirazlarına rağmen rezidans (20-25 kat) konut ve ticaret merkezi imarına açılmıştı.

GÜL NE DEMİŞTİ?

Külcü’den sonra göreve gelen Belediye Başkanı Zeki Gül de, belediye kaynakları ile yaptırılan yeni şehir stadı ve spor salonu yatırımının maliyetinin Ankara’dan karşılanması halinde stad alanını konuta açmayacaklarını, aksi takdirde yapacak bir şeylerinin olmadığını ifade etmişti. Gül, kendilerinin de stad alanını konuta açmayı arzu etmediklerini dile getirmişti.

Son Güncelleme: 03.08.2018 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2018-08-03 18:59:17

Zeki Gül de Külcü ile aynı fikirdeymiş ancak CB'mız son sözü söyleyince son nokta konuldu galiba.

Avatar
Reiss 2018-08-03 21:09:12

Gül ve Külcü sizin gibi adamların eline geçse statları konuta çevirecektiniz Allahtan reis varda o son noktayı koyuyor.

Avatar
mehmet 2018-08-04 17:39:49

stad alanı konut olursa çorum biter trafik zaten sıkıntılı birde stada konut yapılırsa çorum yaşanılmaz biryer olur stadın yeri kesinlikle park yapılmalı konutları şehrin dışına dogru yapın artık şehir merkezi rahat bir nefes alsın