Erdoğan Yılmaz iddialı konuştu

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Erdoğan Yılmaz, seçimler için iddialı konuştu.

16 Ocak 2023 Pazartesi 14:44
Erdoğan Yılmaz iddialı konuştu

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Erdoğan Yılmaz, 21 Ocak’ta yapılacak genel kurul öncesi şahsına ve ekibine yoğun destek verildiğini belirterek, şölen havasında geçmesi beklediği genel kurulda kazananın Çorum esnafı olacağını açıkladı.

‘ESNAF DEĞİŞİM İSTİYOR’ İDDİASI

Seçim çalışmaları kapsamında kooperatif üyesi esnaf ve sanatkârları işyerlerinde ziyaret ederek sorunları ve problemleri dinlediklerini belirten Erdoğan Yılmaz, esnafın büyük bir bölümünün artık değişimden yana olduğunu savundu. Yılmaz, genç ve dinamik bir ekiple göreve talip olduklarını belirterek, esnaf ve sanatkârların beklentilerine en güzel projelerle yanıt vereceklerini kaydetti.

DEMOKRATİK SEÇİM TALEBİ

Ziyaretler sırasında çok sayıda esnafın kendilerine genel kuruldaki seçim sistemiyle ilgili eleştirileri dile getirdiğini vurgulayan Erdoğan Yılmaz, el kaldırarak açıktan oy kullanma yerine beklentinin sandıkta daha demokratik bir usulle yapılması olduğunu bildirdi..

OYLAMAYA SUNULACAK

Bu konuda esnafın haklı taleplerini genel kurulda oylamaya sunarak seçimin sandıkta yapılmasını isteyeceklerini dile getiren Erdoğan Yılmaz, üyelerin bu oylamaya katılarak seçimin sandıkta yapılmasına karar verebileceğine dikkat çekti. Yılmaz, “Mücadelemiz günümüz zorlu piyasa koşullarında esnafımızın ve sanatkârlarımızın yanında olmaktır. Bizim amacımız, esnaf ve sanatkârımızın rekabet gücünü yükseltip, finansal olarak ihtiyaç duydukları anlarda yanlarında olmaktır. Bu bilinç ve düşünceyle esnaf ve sanatkârların yoğun destek ve talebi doğrultusunda ekip arkadaşlarımla birlikte bu göreve talip olduk. Allah çıktığımız bu yolda hayırlar eylesin, esnaflarımızdan yapılacak olan seçimlerde desteklerini bekliyoruz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu az da olsa sorumlu 2023-01-16 19:51:40

Memleket kimlere kaldı

banner165