Erdoğan’dan çarpıcı TÜGVA mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Necip Fazıl Ödülleri töreninde TÜGVA'lı bir gencin sorularına çarpıcı bir mesaj verdi.

27 Aralık 2021 Pazartesi 12:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Necip Fazıl Ödülleri töreninde Türkiye Gençlik Vakfı'ndan (TÜGVA) bir gencin sorularını yanıtladı. TÜGVA'ya yılmanın, usanmanın yakışmayacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her zaman yanınızdayız. Sizlerle beraberiz. Bu can tende olduğu sürece de inşallah bu yolda beraber yürüyeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezinde 8'incisi düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri törenindeki konuşması öncesi TÜGVA'lı bir gencin sorularını cevapladı.

'TÜGVA gençleri sizlerden küçük bir mesaj beliyor. Biliyorsunuz çok kötü zamanlardan geçtik ama toparlandı' diyen gence cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TÜGVA'ya küçük mesaj veremem ki. TÜGVA büyük mesajların muhatabıdır." ifadelerini kullandı.

‘CAN TENDE OLDUĞU SÜRECE BERABER YÜRÜYECEĞİZ’

‘TÜGVA'yı hiç yılmadan aynen Üstat gibi davasında usanmadan yoluna devam etmelerini tavsiye ediyorum.’ ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Çünkü TÜGVA'ya yılmak, usanmak yakışmaz. Diri olarak yola devam yakışır. Her zaman yanınızdayız. Sizlerle beraberiz. Bu can tende olduğu sürece de inşallah bu yolda beraber yürüyeceğiz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.12.2021 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-12-27 13:11:10

Bu ülkede suçun tek kriteri var "bizden mi değil mi". Özel işyerleri dahi tügva referansı istemeye başladı, muhtemelen paravan şirketleriniz. Ne istediniz de vermedik bölüm 2'yi de izleriz elbet...

Avatar
çorumlu 2021-12-27 22:32:10

oy yok size