Erdoğan’dan Çorumlu emekli paşa için karar

28 Şubat davasında müebbet hapis cezasına çarptırılan Çorumlu eski Orgeneral Ahmet Çörekçi'nin cezası Cumhurbaşkanı Kararı ile kaldırıldı.

03 Mart 2023 Cuma 12:45
Erdoğan’dan Çorumlu emekli paşa için karar

28 Şubat davasında müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Korgeneral Hakkı Kılınç, Çorumlu eski Orgeneral Ahmet Çörekçi ve eski Tuğgeneral İdris Koralp'in cezaları Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile kaldırıldı.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

DHA'nın haberine göre; Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile 28 Şubat davasında müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Korgeneral Hakkı Kılınç (83), eski Orgeneral Ahmet Çörekçi (91) ve eski Tuğgeneral İdris Koralp’in (75) cezaları kaldırıldı.

'KOCAMA HALİ' GEREKÇE GÖSTERİLDİ

Karara gerekçe olarak hükümlüler hakkında Adli Tıp Kurumu’nun ‘kocama hali’ raporu gösterildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu kararları Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın 104’üncü maddesinin 16’ncı fıkrası hükmü uyarınca verdi.
 

Son Güncelleme: 04.03.2023 00:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EYVAH EYVAH 2023-03-06 09:57:42

KOCAMA NE DEMEK EĞER SUÇLU İSE BU PİSLİKLER YÜZÜNDEN GENCECİK GİDENLERİN SUÇU NE......KANUN DEĞİL SOYTARILIK. UYUT GİTSİN...