Erdoğan’ın sözlerini besteledi

Çorumlu sanatçı Veli Şah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sloganlarını besteledi.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 10:37
 Erdoğan’ın sözlerini besteledi


Çorumlu sanatçı Veli Şah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sloganlarını besteledi.


Almanya'ya gurbetçi olarak genç yaşta giden Veli Şah, bir internet sitesinde yaptığı röportajında çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Albümlerinde Çorum başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanına ait eserlere yer veren Çorumlu sanatçı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın birlik ve beraberlik mesajlarını notaya döktüm." dedi.


Veli Şah, açıklamasında Türkiye'de gündemi yakından takip ettiğini bildirerek, "Özellikle politikacıların söylemleri benim için çok çok önemli. Bu yüzden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın birlik ve beraberlik mesajlarını notaya döktüm. Türk'ü, Kürd'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Alevi'si, Sünni'si, tüm Türkiye'ye kucak açan tek vatan, tek devlet, tek bayrak mesajı veren Cumhurbaşkanımızın bu sözleri beni her zaman etkilemiştir.' Aklımız Gelsin Başa' adlı eserimde Cumhurbaşkanımızın mesajlarını notaya döktüm. Söz ve müziği bana ait olan bu eser Cumhurbaşkanımızın birlik vurgusundan esinlenerek ortaya çıkardığım bir eserdir. O yüzden benim çok değerlidir. 'Aklımız Gelsin Başa ' eserimin bendeki yeri her zaman ayrıdır. Almanya'daki dinleyicilerimin de en çok istekte bulunduğu parçadır. diye konuştu.




Son Güncelleme: 22.07.2015 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.